Тортілья пшеничне
(покроковий рецепт з фото)
Тортілья - це національна мексиканська коржик. Використовується в приготуванні багатьох мексиканських страв, а так само як звичайний хліб.
Історія тортильи корінням сягає в Іспанію. Але своїм приємним смаком і простотою в приготуванні завоювала звання традиційної страви Мексики. Мексиканці використовують її для різних страв, наприклад, для тако. Тортілья не містить дріжджі і легко засвоюється організмом. Ви переконаєтеся, що тортилья будинку готується набагато простіше, ніж звичайний хліб. Якщо вас зацікавила ця страва і ви хочете дізнатися, як зробити тортилью, то читайте мій рецепт.
- Пекарський порошок - 1 Чайна ложка
- Тепла вода - 1 Склянка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Борошно - 4 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Для початку змішайте в чашці все сухі інгредієнти. Потім влийте воду і рослинне масло. Замісити тісто для тортильи.
Залиште тісто настоюватися на 10 хвилин.
З готового тіста спочатку скачайте довгу "ковбасу", а потім наріжте на однакові шматочки.
Тортилля із пшеничного борошна майже готова. Залишилося тільки обсмажити з обох сторін!