Рецепт Тортілья пшеничне фото

Тортілья пшеничне
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Борошно , Пшеничне борошно
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Випічка , Хліб , Тортілья
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Тортілья - це національна мексиканська коржик. Використовується в приготуванні багатьох мексиканських страв, а так само як звичайний хліб.

Опис приготування:

Історія тортильи корінням сягає в Іспанію. Але своїм приємним смаком і простотою в приготуванні завоювала звання традиційної страви Мексики. Мексиканці використовують її для різних страв, наприклад, для тако. Тортілья не містить дріжджі і легко засвоюється організмом. Ви переконаєтеся, що тортилья будинку готується набагато простіше, ніж звичайний хліб. Якщо вас зацікавила ця страва і ви хочете дізнатися, як зробити тортилью, то читайте мій рецепт.

  • Пекарський порошок - 1 Чайна ложка
  • Тепла вода - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Борошно - 4 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
тортілья пшеничне - фото крок 1
Для початку змішайте в чашці все сухі інгредієнти. Потім влийте воду і рослинне масло. Замісити тісто для тортильи.
тортілья пшеничне - фото крок 2
Залиште тісто настоюватися на 10 хвилин.
тортілья пшеничне - фото крок 3
З готового тіста спочатку скачайте довгу"ковбасу" , а потім наріжте на однакові шматочки.
тортілья пшеничне - фото крок 4
Тортилля із пшеничного борошна майже готова. Залишилося тільки обсмажити з обох сторін!

Схожі рецепти