Пшеничне молоко
(покроковий рецепт з фото)
Пшеничне молоко - напій на основі пшеничних зерен. Мабуть, одне з найдоступніших видів рослинного молока. Можна пити в чистому вигляді, а можна використовувати для готування. Беріть рецепт на замітку!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати пшеничне молоко. Пшеницю можна попередньо проростати 2-3 дня, так напій вийде корисніше. Кокосовий цукор можна замінити на будь-який інший подсластітелель. За бажанням пшеничне молоко можна ароматизувати ваніллю і корицею.
- Пшениця - 1 Склянка
- Вода - 1 літр
- Кокосовий цукор - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Замочіть пшеницю в прохолодній воді на ніч. Потім промийте.
Подрібніть пшеницю з водою блендером. Додайте цукор за смаком.
Процідіть напій через сито або марлю.
Пшеничне молоко готове, смачного!