«тортілья»: класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)
Мексиканська кухня добре відома по всьому світу. Її страви поживні і ситні, адже їх придумав не шеф-кухаря, а звичайні люди. Розповідаю, як приготувати «тортилью»: класичний рецепт.
Приготування тортильи - процес дуже простий. Вона являє собою тонкий корж, яка дуже схожа на лаваш. Її можна подавати з овочами, з м'ясом, з сиром і зеленню. Як правило, в тортилью йдуть гострі і пряні начинки.
- Борошно - 270 грам
- Вода очищена - 1, 5 склянки
- Оливкова олія - 40 мілілітрів
1
Воду використовуйте кип'ячену, але вже остигнула, перелийте її в миску.
2
Просійте борошно і додайте її в миску до води, влийте оливкову олію і добре перемішайте всі складові.
3
Замісити тісто і накрийте його звичайною харчовою плівкою, залиште при кімнатній температурі на 10 хвилин.
4
Розділіть тісто на невеликі шматочки, потім кожен розкачайте в тонкий корж.
5
Готуйте тортилью на розпеченій сковороді до рум'яної скоринки з двох сторін.