Тортик «кісточка»
(покроковий рецепт з фото)
Для символу наступаючого 2018 року - жовтої Собаки - можна приготувати солодкий тортик-цукрову кісточку. І для цього вам не знадобиться спеціальна фігурна форма для запікання. Смачного Нового року!
Ви навряд чи знайдете на китайському новорічному столі випічку у вигляді кісточки. Але ми святкуємо Новий рік не в лютому, і не погоджується китайськими традиціями, а символ року сприймаємо, яка забава. Тому такий тортик буде доречний на нашому святковому застіллі. Дивіться подробиці, як приготувати тортик "кісточка" в покроковому рецепті і готуйте із задоволенням!
- Борошно - 1 Склянка (обсяг - 250 мл)
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Ванілін - 1 щіпка
- Молоко згущене - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Шоколадні краплі - 1 Ст. Ложка (для прикраси)
- Кондитерська присипка - 1 Ст. Ложка (для прикраси)

Підготуйте необхідні продукти для бісквіта. Борошно просійте. Духовку дозволите на 180 ° С.

Яйця, цукор і ванілін збивайте міксером до пишної світлої маси протягом 5-7 хвилин. Додайте просіяне борошно в 2-3 прийому, акуратно вмішуючи її за допомогою силіконової лопатки. У прямокутну форму покладіть пергамент для випічки. Тісто вилийте в форму, поставте запікати в розігріту духовку на 45-50 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці.

Остудіть трохи в формі, а потім повністю на решітці.

Ображати бісквіт і надайте йому форму кісточки. Розріжте його вздовж на 2 коржа.

Для крему нам знадобляться вершкове масло кімнатної температури і згущене молоко. Масло збийте міксером до кремоподібної маси, додайте згущене молоко, збийте.

Нанесіть крем на перший корж, накрийте другим. Змастіть кремом боки і верх торта.

Прикрасьте за бажанням шоколадними краплями та кондитерської присипкою. Поставте торт в холодильник до подачі. З наступаючим Новим роком!