Торт зі сметани з глазур'ю
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Легкий рецепт приготування торта зі сметани з глазур'ю.
Опис приготування:
Глазур можна придбати в магазині або зробити самому.
- Крем - 2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Коричневий цукор - 2 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сода для випічки - 1, 5 чайних ложки
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 3 склянки
Збийте 2 яйця
Змішати яйця з 2-умя чашками коричневого цукру
Додайте 1, 5 склянки сметани (залиште півсклянки) і перемішайте.
Поступово додавайте 3 склянки борошна. Уникайте появи грудок.
Додайте воду і перемішайте. Добре якщо тісто стане густим (це залежить від сметани)
Додати інші (1 / 2 чашки) сметани, 1 чайну ложку ванілі, 2 столові ложки рослинної олії і перемішайте.
Помістіть половину отримав тесту в форму для випічки і випікайте в розігрітій до 350 ° С духовці протягом 40 хвилин. (випікати коржі можна як окремо так і одночасно, все залежить від вашої духовки)
Вилучити коржі з духовки
Розділити коржі навпіл, щоб вийшло 4 шару.
Прийшов час покрити шари глазур'ю. Наступні дії на упаковки глазурі (якщо вона була куплена в магазині) або скористайтеся своїми методами.
Після нанесення глазурі, об'єднайте шари нанесіть останній (верхній) шар глазурі і помістіть в холодильник на пару годин. Смачного.