Торт зі сметани класичний
(покроковий рецепт з фото)
Скоро у кого-то з ваших дорогих і близьких День народження, і вам дуже хочеться порадувати іменинника домашньою випічкою? тоді розповім, як зробити торт зі сметани класичний! смачно, ніжно і легко!
Перед вами простий і смачний рецепт приготування торта зі сметани класичного в домашніх умовах. Із задоволенням поділюся з вами рецептом! смачний, ніжний і просто-таки дивовижний вийде торт! Рекомендую всім спробувати, він прямо-таки тане в роті. Вам сподобається!
- Борошно - 600 грам
- Крем - 550 грам(150 грам - в вершках, інше в тісто)
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 2.5 склянки
- Розпушувач - 1.5 чайних ложки
- Ванілін - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукрова пудра - 8 склянок
1. Для початку за допомогою міксера або блендера змішаємо борошно, цукор, розпушувач і ванілін, а потім по одному вводимо яйця і вимішати до однорідності.
2. Далі вливаємо приблизно 2 склянки нежирної сметани. Вимішати однорідне тісто без грудок.
3. Тепер з цього тесту випікаємо два-три однакових коржа. Випікаємо приблизно по 20-25 хвилин при температурі в 190 градусів.
4. Для крему змішати розм'якшене масло, залишок сметани, цукрову пудру і ваніль за смаком. Збиваємо до однорідності і смажена цим кремом остиглі коржі, а також щедро повапниш зверху і з боків.
5. Нехай торт постоїть годину-дві в холодильнику, а потім його вже можна подавати!