Торт зі сметани
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви теж любите просту, доступну і безумовно смачну домашню випічку, цей рецепт обов'язково варто додати в кулінарну скарбничку. Ніжний крем з цитрусової ноткою і чудові коржі!
Хочу презентувати вам ідею, як приготувати торт зі сметани. Рецепт гарний тим, що коржі можна як запікати в духовці, так і смажити на сковороді. Найкраще перед подачею дати тортика настоятися не менше 6 годин (ідеально - ніч). Прикрасити його можна тертим шоколадом, крошкой коржа, кокосовою стружкою або горішками. Десерт підійде і на кожен день, і на святковий стіл.
- Крем - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Згущене молоко - 1 Склянка
- Сир сирний - 400 грам
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка (або лайма)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Сметану збийте з цукром до однорідності.
2. Всипте просіяне борошно, розпушувач. Замісити тісто.
3. Розділити тісто 4 однакові частини.
4. Кожен шматочок тонко розкачати і виріжте по формі тарілки, наприклад. Не забувайте використовувати обрізки!
5. Смажте коржі на сковороді або в духовці до рум'яної, зробивши проколи вилкою.
6. Для приготування крему з'єднайте сирний сир, згущене молоко, цедру лимона або лайма (можна додати і сік).
7. Збийте крем до однорідності.
8. Перемажьте їм коржі, зберіть тортик. Після прикрасьте за бажанням - і нехай просочується.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!