Торт «замок любові»
(покроковий рецепт з фото)
Всім ласунам, тим, хто обожнює випічку, а також закоханим присвячується рецепт цього торта. Спеціально для вас - дивіться рецепт і пробуйте!
Чудовий торт для справжніх ласунів. Замісити тісто і випікання в духовці корж, який стане основою для нашого торта. Збийте білки з цукром, викладіть масу на деко і висушіть вийшло безе в духовці. Поки воно сохне, приготуйте крем. Змастіть корж кремом і побудуйте на ньому вежу з безе. Кожне безе занурюйте в крем і пристроювати на вежу. Зверху посипте готовий торт тертим шоколадом. Дайте йому трохи застигнути в холодильнику і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Вершкове масло - 400 грам
- Жовток - 6 штук
- Білок - 7 штук
- Цукор - 4, 25 склянки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Молоко - 70 мілілітрів
- Сода - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Шоколад - За смаком
Збийте один білок і півсклянки цукру, додайте 100 г. Розм'якшеного масла і борошно з содою. Добре перемішайте і викладіть тісто в застелену промасленим пергаментом форму. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікання корж протягом 15 хвилин. Потім остудіть і вийміть з форми.
Шість білків збийте з дрібкою солі до міцних піків, потім додайте 3 склянки цукру не припиняючи збивання до утворення щільної маси.
За допомогою кондитерського шприца викладіть білкову масу порціями на застелений пергаментом деко. Відстань між окремими безе залишайте близько 3 см. Духовка повинна бути підігріта до 100 градусів. Надішліть в неї безе на деку сушитися протягом 1, 5 годин. Потім остудіть їх і зніміть з дека.
Жовтки збийте з 0, 75 склянки цукру, додайте молоко і проваріть до загустіння. Потім з'єднайте з 300 г. Розм'якшеного масла і збийте.
Змастіть корж кремом і побудуйте на ньому вежу з безе. Кожне безе занурюйте в крем і пристроювати на вежу. Зверху посипте готовий торт тертим шоколадом. Дайте йому трохи застигнути в холодильнику і подайте на стіл.