Рецепт Торт «замок» фото

Торт «замок»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл , Святковий обід
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Що робить свято незабутнім для будь-якої дитини? Ну, звичайно ж, торт! Якщо ви приготуєте чудовий торт"Замок" , ваша дитина буде на сьомому небі від щастя, повірте мені.

Опис приготування:

Будь-яка мама хоче зробити день народження своєї дитини незабутнім, і в цьому нам допоможе простий рецепт торта"Замок" . Зробити такий тортик в домашніх уязика не так вже й складно, потрібно лише проявити трохи фантазії і кмітливості, а в подяку ви отримаєте радісні обличчя дітей і здивування дорослих. Можу сказати з власного досвіду, що такі незвичайні торти завжди справляють незабутнє враження і стають головною прикрасою всього столу. Ну а цей чудовий тортик порадує вас не тільки своїм виглядом, але і приголомшливим смаком. Так що якщо ви не полінуйтеся витратити трохи часу на підготовку свята для дитини, тоді я розповім вам, як зробити торт"Замок" в домашніх умовах.

  • Крем - 1, 5 склянки (тісто)
  • Цукор - 1, 5 склянки (тісто)
  • Маргарин - 600 грам (тісто)
  • Борошно - 9-12 склянок (тісто)
  • Розпушувач - - За смаком (тісто)
  • Вершкове масло - 600 грам (крем)
  • Молоко згущене - 1200 грам (крем)
  • Шоколад - 100 грам
  • Мармелад і цукати - За смаком
торт
Для початку ми замішуємо тісто, з'єднавши разом сметану, цукор, маргарин, борошно і розпушувач. Як ви вже зрозуміли, основу торта становить тісто як для мурашника, тільки нам знадобиться його в три рази більше. Відправляємо тісто в холодильник на пів години, а потім перекручуємо його через м'ясорубку. Викладаємо на деко, покритий пекарської папером, і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 10-15. Тим часом приготуємо крем: розм'якшене вершкове масло збиваємо за допомогою міксера протягом 10-15 хвилин. Далі поступово починаємо додавати згущене молоко і продовжуємо збивати масу до однорідного стану, головне, щоб температура масла і згущеного молока була однакова, тоді крем буде смачний. Коли запечені коржі з тіста охолонуть, розламуємо їх на крейді шматочки і змішуємо з приготований тестом.
торт
Цю масу нам необхідно розділить на дві рівні частини. З однієї ми робимо платформу для замка, для цього можна використовувати будь-яку форму для запікання. Викладаємо в неї рівним шаром масу, утрамбовуємо і ставимо в холодильник. З другої частини зробимо стіни і башти, я для них взяла дитячі формочки для пісочниці.
торт
Застеляємо форму поліетиленовим пакетом і викладаємо в неї масу їх тесту і крему, утрамбовуємо гарненько.
торт
Тепер акуратно виймаємо з формочки приготовлену деталь.
торт
Це були стіна, а тепер те ж саме проробляємо з вежами, тільки використовуємо для цього будь-яку порожню колбу.
торт
Всі приготовані деталі нашого замку і його фундамент ставимо на ніч у холодильник.
торт
Вранці можна приступити до складання нашого замку, а щоб деталі краще трималися їх можна нанизувати на зубочистки. Для даху використовуємо вафельні ріжки.
торт
Розтоплюємо шоколад на водяній бані і розмальовуємо їм стіни замку, так само для прикраси можна використовувати мармелад і цукати. Ось наш замок і готовий!

Схожі рецепти