Рецепт Торт з желе фото

Торт з желе
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Борошно, Ягоди, Молочні продукти, Вершки, Вершковий сир, Сир, Яйця, Желатин, Полуниця
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт, День народження
Випічка, Солодке, Торти

Рецепт десерту, як приготувати торт з желе, особливо актуальне навесні і влітку, коли на вулиці спекотно і хочеться з'їсти чогось освіжаючого. Торт перед подачею підлягає наполягають в холодильнику.

Торт можна зробити з будь-яким желе, яке більше подобається. Ласощі виходить в міру солодким, воно легке і повітряне. Готується торт на бісквітної основі, з сирною прошарком і свіжими ягодами. Такий торт рекомендую зробити заздалегідь, щоб він встиг добряче охолодитися і настоятися.

  • Борошно - 3/4 склянки
  • Розпушувач - 1/4 чайних ложки
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 1/4 склянки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Яйця - 1 штука
  • Молоко - 6 Ст. Ложок
  • Йогурт - 1/8 склянки
  • Вершковий сир - 225 грам
  • Вершки - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Ваніль - За смаком
  • Желатин - 1, 5 чайних ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Полуниця - 450 грам
  • Полуниця желе - 170 грам
  • Окріп - 2 склянки
1
У миску викладіть борошно, розпушувач, соду, сіль і перемішайте. Розтопити вершкове масло.
2
Перелийте розтоплене масло в чашу міксера, додайте цукор, ваніль і перемішайте міксером, потім вбийте яйця, влейте молоко, йогурт.
3
Продовжуйте збивати і додайте сухі інгредієнти, гарненько перемішайте.
4
Форму для випікання застеліть пергаментом і вилийте тісто, випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці близько 20 хвилин, потім ще остудіть на решітці.
5
Желатин розчиніть в двох столових ложках води, залиште на кілька хвилин. За допомогою міксера збийте вершковий сир.
6
В окремій мисці збийте жирні вершки з цукровою пудрою, потім додайте желатин, вершковий сир і перемішайте. Викладіть масу на остиглий бісквіт і відправте в холодильник на півгодини.
7
Желе залийте окропом і остудіть до кімнатної температури. Полуницю гарненько вимийте і половину наріжте на половинки.
8
Викладіть на сирний шар половинки полуниці, потім - цільні ягідки. Залийте полуницю остиглим желе і відправте в холодильник на кілька годин.
9
Перед подачею переконайтеся, що желе добре застигло, потім зніміть роз'ємну форму і подавайте тортик до столу.

Схожі рецепти