Рецепт Торт з желе фото

Торт з желе
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Вершковий сир , Сир , Яйця , Желатин , Полуниця
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Рецепт десерту, як приготувати торт з желе, особливо актуальне навесні і влітку, коли на вулиці спекотно і хочеться з'їсти чогось освіжаючого. Торт перед подачею підлягає наполягають в холодильнику.

Опис приготування:

Торт можна зробити з будь-яким желе, яке більше подобається. Ласощі виходить в міру солодким, воно легке і повітряне. Готується торт на бісквітної основі, з сирною прошарком і свіжими ягодами. Такий торт рекомендую зробити заздалегідь, щоб він встиг добряче охолодитися і настоятися.

  • Борошно - 3/4 склянки
  • Розпушувач - 1/4 чайних ложки
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 1/4 склянки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Яйця - 1 штука
  • Молоко - 6 Ст. Ложок
  • Йогурт - 1/8 склянки
  • Вершковий сир - 225 грам
  • Вершки - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Ваніль - За смаком
  • Желатин - 1, 5 чайних ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Полуниця - 450 грам
  • Полуниця желе - 170 грам
  • Окріп - 2 склянки
1
У миску викладіть борошно, розпушувач, соду, сіль і перемішайте. Розтопити вершкове масло.
2
Перелийте розтоплене масло в чашу міксера, додайте цукор, ваніль і перемішайте міксером, потім вбийте яйця, влейте молоко, йогурт.
3
Продовжуйте збивати і додайте сухі інгредієнти, гарненько перемішайте.
4
Форму для випікання застеліть пергаментом і вилийте тісто, випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці близько 20 хвилин, потім ще остудіть на решітці.
5
Желатин розчиніть в двох столових ложках води, залиште на кілька хвилин. За допомогою міксера збийте вершковий сир.
6
В окремій мисці збийте жирні вершки з цукровою пудрою, потім додайте желатин, вершковий сир і перемішайте. Викладіть масу на остиглий бісквіт і відправте в холодильник на півгодини.
7
Желе залийте окропом і остудіть до кімнатної температури. Полуницю гарненько вимийте і половину наріжте на половинки.
8
Викладіть на сирний шар половинки полуниці, потім - цільні ягідки. Залийте полуницю остиглим желе і відправте в холодильник на кілька годин.
9
Перед подачею переконайтеся, що желе добре застигло, потім зніміть роз'ємну форму і подавайте тортик до столу.

Схожі рецепти