Рецепт Торт з ягодами і желатином фото

Торт з ягодами і желатином
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди, Желатин
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Десерти, Торти, Желе

Смачний і простий у приготуванні торт. Готується досить швидко і без випічки.

Смачний і гарний торт доречний до будь-якого свята. Приготувати такий торт з ягодами і желатином в домашніх умовах зможе будь-яка господиня, навіть якщо у неї не працює духовка. Цей торт готується без випікання, ягоди можна брати абсолютно будь-які. Торт виходить смачним, з ніжними желейними шарами. Розповідаю, як зробити торт з ягодами і желатином.

  • Виноград - 700 грам
  • Печиво пісочне - 500 грам
  • Молоко - 2-3 Ст. Ложок
  • Крем - 500 грам
  • Цукор - 5 Ст. Ложок(3 ложки - в вершках, 2 ложки - для желе з винограду)
  • Желатин - 2 Ст. Ложки
торт з ягодами і желатином - фото крок 1
Пісочне печиво необхідно подрібнити в крихту.
торт з ягодами і желатином - фото крок 2
Додати до крихті з печива молоко і добре перемішати. Має вийти досить м'яке тісто. Покладіть тісто рівним шаром на дно форми .
торт з ягодами і желатином - фото крок 3
Половину желатину замочити в 100 мл води, як набрякне - розтопити і остудити. Сметану збити з цукром, додати тонкою цівкою розтоплений желатин. Добре збити і нанести на корж з печива. Поставити майбутній торт в холодильник.
торт з ягодами і желатином - фото крок 4
Ягоди винограду нарізати на половинки.
торт з ягодами і желатином - фото крок 5
Приблизно 500 грам ягід засипати цукром і довести до кипіння.
торт з ягодами і желатином - фото крок 6
Що залишився желатин замочити в 100 мл води. Процідити сироп з винограду. Додати до нього набряклий желатин і добре розмішувати до повного розчинення желатину. Остудити.
торт з ягодами і желатином - фото крок 7
Викласти залишилися ягоди винограду на застиглий сметанний шар.
торт з ягодами і желатином - фото крок 8
Заливаємо остиглим виноградним желе і прибираємо в холодильник для застигання.

Схожі рецепти