Торт банановий з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Дивно простий і дуже смачний торт банановий з желатином в домашніх умовах стане відмінним варіантом для частування гостей і солоденьким перекусом. Особливо такі ласощі подобається малюкам.
Цей рецепт приготування торта бананового з желатином не припускав випічки, що робить його ідеальним варіантом для любителів простих десертів. Банан при бажанні можна поєднувати і з іншими фруктами, щоб зробити тортик ще цікавіше.
- Печиво - 350 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Крем - 500-550 грам
- Цукор - 150-200 грам
- Желатин - 30 грам
- Горіхи - 50-100 грам (по бажанню)
1. Печиво для цього тортика можна використовувати абсолютно будь-який. Його потрібно подрібнити за допомогою блендері або качалки (поклавши попередньо печінку в пакет).
2. Вершкове масло потрібно заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно було м'яким (топити його не треба). Викласти масло в крихту і розім'яти руками, щоб вийшла однорідна маса.
3. Форму застелити харчовою плівкою (щоб зручно було дістати тортик) і викласти туди крихту з маслом. Руками сформувати дно і бортики. Робити торт банановий з желатином в домашніх умовах можна також в рознімної формі.
4. Банани очистити і нарізати скибочками (круглими або трохи з нахилом). Викласти по всій поверхні форми, включаючи бортики.
5. Желатин розчинити в невеликій кількості теплої води або молока. При необхідності трохи прогріти (але не кип'ятити) і влити в сметану. Ретельно перемішати до однорідної консистенції. Також в рецепт приготування торта бананового з желатином можна використовувати натуральний йогурт або м'який сир.
6. Акуратно вилити сметанним заливку і відправити тортик в холодильник на 3-4 годину (краще на ніч).
7. Якщо форма не роз'ємна, тоді при подачі тортик можна перевернути, в верх присипати подрібненими горішками, наприклад. Ось і весь простий рецепт торта бананового з желатином для всієї родини.