Торт мармуровий з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Простий і красивий тортик, а головне дуже смачний! !!
Розведіть в гарячій воді кілька пачок кольорового желе. Нехай застигне, потім поріжте кубиками. Сметану змішати з желатином і водою, змішати масу з кольоровими кубиками желе і остудити до застигання.
- Пачка різнобарвного желе - 3 штуки
- Желатин - 50 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Ванілін - 1-2 грам
- Лимонна кислота - 1 щіпка
- Крем 20% - 0, 5 L
Розчинити пакетики з желе і розлити по трьом різним ємностей (за кольорами). У мене треба було кожен пакетик розчиняти в 200 мл. Гарячої води, я брала по 250 мл. Води.
10 г. Желатину залити холодною водою (50 мл.) і дати желатину набрякнути, потім розігріти до повного розчинення желатину, розділити рідина по трьом чашках з кольоровим желе. Добре розмішати і винести на холод до застигання. 40 г. Желатину залити 200 мл. Холодної води і дати набрякнути.
У чашку викласти нарізане на дрібні шматочки застигле кольорове желе.
10 г. Желатину залити холодною водою (50 мл.) і дати желатину набрякнути, потім розігріти до повного розчинення желатину, розділити рідина по трьом чашках з кольоровим желе. Добре розмішати і винести на холод до застигання. 40 г. Желатину залити 200 мл. Холодної води і дати набрякнути.
У чашку викласти нарізане на дрібні шматочки застигле кольорове желе.
Сметану трохи збити з цукром, vanilinom і limonkoy, збивати міксером. Желатин нагріти до повного його розчинення і тонкою цівкою ввести в сметанним масу. Все добре перемішати міксером і викласти до нарізання желе. Тепер все швидко перемішати ложкою і викласти в форму (я взяла силіконову) і дати застигнути 2 годину. Можна взяти форму з плоским дном і дно викласти кришеним печивом, змішаним з маслом.
Потім акуратно перевернути готовий десерт на плоске блюдо. Восторг гарантований!