Рецепт Торт з сухарів фото

Торт з сухарів
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Яйця, Горіхи, Грецькі горіхи, Молоко
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Торти

Готували торт без борошна? Замість неї ми використовуємо звичайні сухарі і приготуємо дивовижно смачний, майже повітряний і дуже ніжний торт. Вкуснятина! Вперед готувати торт з сухарів і дивувати рідних.

Знаю дуже багато рецептів тортів з сухарів, але готуємо ми їх без випікання. А тут в моїй кулінарній скарбничці з'явився чудовий торт з сухарів, який ми будемо випікати. Простота приготування і мінімум інгредієнтів приємно вас здивують. У цьому рецепті ми не використовуємо борошно, але торт виходить дуже повітряним. Крем до нього підходить будь-який, так що можна приготувати крем, який вам найбільше подобається. А я поділюся з вами простим рецептом і розповім, як приготувати торт з сухарів.

  • Яйця - 10 штук
  • Цукор - 14 Ст. Ложок(10 ст. L - в тісто, 4 - в вершках)
  • Мелений горіх - 250 грам (волоський або фундук, мигдаль)
  • Сухарі - 4 Ст. Ложки
  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Ванільний пудинг - 2 штуки
  • Збиті вершки - 200 грам
торт з сухарів - фото крок 1
Жовтки відділяємо від білків. І збиваємо білки з 5 ложками цукру до дуже гарної піни - до піків.
торт з сухарів - фото крок 2
Жовтки збиваємо з рештою 5 ложками цукру до пишної маси. Потім додаємо до них мелені горіхи і сухарі. Акуратно і добре перемішуємо.
торт з сухарів - фото крок 3
Дуже акуратно до желтковой маси додаємо потроху білкову. Обережно і легенько перемішуємо.
торт з сухарів - фото крок 4
Форму застилає пекарської папером і виливаємо в неї тісто. Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на 1 час (можна і більше, дивіться по своїй духовці).
торт з сухарів - фото крок 5
Готовий корж треба остудити. В ідеалі - залишити на добу, але, якщо торт потрібен терміново, то відправляємо корж в холодне місце.
торт з сухарів - фото крок 6
Крем для цього торта підходить будь-який. Можете приготувати свій улюблений. Мій варіант крему - цукор змішаємо з порошком підданого і додамо молоко. Варимо підданого на маленькому вогні, постійно помішуючи.
торт з сухарів - фото крок 7
Остужаем готовий підданого і змішуємо його зі збитими вершками.
торт з сухарів - фото крок 8
Корж розрізаємо на дві частини. Викладаємо на блюдо перший корж і змащуємо його добре кремом. Зверху викладемо другий корж і прикрашаємо торт на свій смак.

Схожі рецепти