Торт з сухарів
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 20 хв.
Готували торт без борошна? Замість неї ми використовуємо звичайні сухарі і приготуємо дивовижно смачний, майже повітряний і дуже ніжний торт. Вкуснятина! Вперед готувати торт з сухарів і дивувати рідних.
Опис приготування:
Знаю дуже багато рецептів тортів з сухарів, але готуємо ми їх без випікання. А тут в моїй кулінарній скарбничці з'явився чудовий торт з сухарів, який ми будемо випікати. Простота приготування і мінімум інгредієнтів приємно вас здивують. У цьому рецепті ми не використовуємо борошно, але торт виходить дуже повітряним. Крем до нього підходить будь-який, так що можна приготувати крем, який вам найбільше подобається. А я поділюся з вами простим рецептом і розповім, як приготувати торт з сухарів.
- Яйця - 10 штук
- Цукор - 14 Ст. Ложок(10 ст. L - в тісто, 4 - в вершках)
- Мелений горіх - 250 грам (волоський або фундук, мигдаль)
- Сухарі - 4 Ст. Ложки
- Молоко - 600 мілілітрів
- Ванільний пудинг - 2 штуки
- Збиті вершки - 200 грам
Жовтки відділяємо від білків. І збиваємо білки з 5 ложками цукру до дуже гарної піни - до піків.
Жовтки збиваємо з рештою 5 ложками цукру до пишної маси. Потім додаємо до них мелені горіхи і сухарі. Акуратно і добре перемішуємо.
Дуже акуратно до желтковой маси додаємо потроху білкову. Обережно і легенько перемішуємо.
Форму застилає пекарської папером і виливаємо в неї тісто. Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на 1 час (можна і більше, дивіться по своїй духовці).
Готовий корж треба остудити. В ідеалі - залишити на добу, але, якщо торт потрібен терміново, то відправляємо корж в холодне місце.
Крем для цього торта підходить будь-який. Можете приготувати свій улюблений. Мій варіант крему - цукор змішаємо з порошком підданого і додамо молоко. Варимо підданого на маленькому вогні, постійно помішуючи.
Остужаем готовий підданого і змішуємо його зі збитими вершками.
Корж розрізаємо на дві частини. Викладаємо на блюдо перший корж і змащуємо його добре кремом. Зверху викладемо другий корж і прикрашаємо торт на свій смак.