Торт з печива з заварним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю всілякі торти без випічки. Вони не тільки швидко готуються, але і не обтяжують приготуванням тесту. Одним з моїх улюблених є торт з молочного печива з заварним кремом.
Приготувати торт з печива з заварним кремом не складніше, ніж зібрати конструктор. Єдине, потрібно приготувати крем. А він, до речі, може бути будь-яким: сметанним, масляним, заварним і т.Д. Найбільше мені подобається варіант з заварним кремом, тоді печиво відмінно просочується їм, стає м'яким і дуже ніжним. Торт з печива дійсно виходить дуже смачним, обов'язково спробуйте його. А як приготувати торт з печива з заварним кремом, ви дізнаєтеся далі!
- Печиво - 36 штук
- Молоко - 500 мілілітрів
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2/3 склянки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Печиво не обов'язково використовувати молочне, можна взяти і звичайне пісочне.
Приготуйте крем. Для цього спочатку змішайте яйця з цукром, а потім перемішайте їх віночком до розчинення цукру. В піну збивати нічого зовсім не потрібно.
Потім всипте борошно і гарненько розмішайте масу до набуття однорідності.
В останню чергу влийте спочатку половину молока (і повністю розмішайте), потім решту молока і знову розмішайте до однорідності.
При такій послідовності змішування грудочки не повинні утворитися.
Варіть крем на повільному вогні до загусання. Ступінь густоти контролюйте самі, мені подобається густий крем, він добре просочує печиво і не розтікається.
На блюдо або піднос викладіть печиво по 3 шт. В два ряди. Я вирішила зробити невеликий тортик, а ви можете вибирати будь-який розмір. Змастіть перший шар кремом.
Знову накрийте печивом і змастіть кремом. Так продовжуйте з усім іншим печивом. Готовий торт зверху і з боків змастіть залишками крему. Зверху присипте тертим шоколадом.
Готовому тортика дайте кілька годин просочитися. Приємного чаювання!