Млинцевий торт з заварним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Використовувати млинці можна не тільки для наповнення різними начинками, з них можна зробити дивно апетитний і дуже смачний млинцевий торт з заварним кремом в домашніх умовах.
Перед подачею такий тортик можна прикрасити його тертим шоколадом, кокосовою стружкою або свіжими ягодами, наприклад.
- Молоко - 1 літр (навпіл: в тісто і крем)
- Борошно - 2 склянки (близько 2 столових ложок в крем)
- Яйце - 2 штуки(+ 3 штуки в крем)
- Цукор - 200 грам(+ 2 столові ложки в тісто)
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки (без запаху)
1
Почніть роботу з крему. Для його приготування необхідно збити до однорідності 3 яйця з цукром.
2
Додайте трохи борошна і (при бажанні) щіпку ваніліну.
3
Влейте молоко, ще раз перемішайте і відправте крем на вогонь.
4
Необхідно постійно помішувати його, щоб він не пригоріла і не утворилися грудочки. Варити його потрібно до загустіння.
5
Готовий крем відставте в сторону для охолодження.
6
Тепер можна приступити до млинців. У глибоку миску вбийте 2 яйця, додайте дрібку солі і трохи цукру. Всипте просіяне борошно, влийте молоко і рослинне масло, замісіть однорідне рідке тісто без грудочок. При бажанні в рецепті приготування млинцевого торта із заварним кремом можна використовувати і інший перевірений варіант тесту.
7
Далі необхідно розігріти сковороду і посмажити тоненькі млинці.
8
Після викладайте по черзі млинці на тарілку і змащуйте їх кремом.
9
Готовий млинцевий торт з заварним кремом в домашніх умовах приберіть в холодильник на пару годин.