Рецепт Млинцевий торт з сирним кремом фото

Млинцевий торт з сирним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти , Млинцевий торт
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Оригінальний, дуже ніжний і неймовірно смачний млинцевий торт з сирним кремом в домашніх умовах - відмінний варіант ніжного десерту до чаю для всієї родини. Так що обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Розповідаю, як приготувати млинцевий торт з сирним кремом.

1. Спершу потрібно зайнятися тестом. Для цього в глибокій мисці збийте яйця з дрібкою солі і цукру.

2. Додайте молоко і поступово всипати борошно, попередньо просіяне з розпушувачем.

3. Влийте рослинне масло в тісто, як слід перемішайте. Якщо утворилися грудочки, залиште на 5-10 хвилин, а потім знову збийте.

4. Розігрійте як слід сковороду. Смажте тонкі млинці до рум'яності з двох сторін. Процес хоч і нешвидкий, але зате досить простий.

5. Для крему з'єднайте вершки з цукровою пудрою, збийте до однорідності.

6. Додайте протертий через сито сир і загущувач.

7. Ще один інгредієнт, який використовується в рецепті приготування млинцевого торта з сирним кремом, - це шоколад, бажано - білий. Розтопіть його на водяній бані і акуратно влийте в крем. Як слід перемішайте все і залиште в холодильнику мінімум на півгодини.

8. Остигнули млинчики по черзі викладайте на тарілку і змащуйте тонким шаром крему. Продовжуйте процес, поки не закінчаться інгредієнти.

9. Щоб млинцевий торт з сирним кремом в домашніх умовах був ще смачніше, присипте зверху просіяне какао або тертий чорний шоколад.

10. Приберіть торт в холодильник, дайте йому просочитися. Ідеальний варіант - залишити його на ніч.

Смачного!

  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 500 грам
  • Рослинна олія - 70-100 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сир - 0.5 кілограма
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Шоколад - 200 грам
  • Загущувач для вершків - 1 штука
  • Какао або тертий шоколад - За смаком (для прикраси)
Розповідаю, як приготувати млинцевий торт з сирним кремом.

1. Спершу потрібно зайнятися тестом. Для цього в глибокій мисці збийте яйця з дрібкою солі і цукру.

2. Додайте молоко і поступово всипати борошно, попередньо просіяне з розпушувачем.

3. Влийте рослинне масло в тісто, як слід перемішайте. Якщо утворилися грудочки, залиште на 5-10 хвилин, а потім знову збийте.

4. Розігрійте як слід сковороду. Смажте тонкі млинці до рум'яності з двох сторін. Процес хоч і нешвидкий, але зате досить простий.

5. Для крему з'єднайте вершки з цукровою пудрою, збийте до однорідності.

6. Додайте протертий через сито сир і загущувач.

7. Ще один інгредієнт, який використовується в рецепті приготування млинцевого торта з сирним кремом, - це шоколад, бажано - білий. Розтопіть його на водяній бані і акуратно влийте в крем. Як слід перемішайте все і залиште в холодильнику мінімум на півгодини.

8. Остигнули млинчики по черзі викладайте на тарілку і змащуйте тонким шаром крему. Продовжуйте процес, поки не закінчаться інгредієнти.

9. Щоб млинцевий торт з сирним кремом в домашніх умовах був ще смачніше, присипте зверху просіяне какао або тертий чорний шоколад.

10. Приберіть торт в холодильник, дайте йому просочитися. Ідеальний варіант - залишити його на ніч.

Смачного!

Схожі рецепти