Млинцевий торт з сирним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний, дуже ніжний і неймовірно смачний млинцевий торт з сирним кремом в домашніх умовах - відмінний варіант ніжного десерту до чаю для всієї родини. Так що обов'язково спробуйте!
Розповідаю, як приготувати млинцевий торт з сирним кремом.
1. Спершу потрібно зайнятися тестом. Для цього в глибокій мисці збийте яйця з дрібкою солі і цукру.
2. Додайте молоко і поступово всипати борошно, попередньо просіяне з розпушувачем.
3. Влийте рослинне масло в тісто, як слід перемішайте. Якщо утворилися грудочки, залиште на 5-10 хвилин, а потім знову збийте.
4. Розігрійте як слід сковороду. Смажте тонкі млинці до рум'яності з двох сторін. Процес хоч і нешвидкий, але зате досить простий.
5. Для крему з'єднайте вершки з цукровою пудрою, збийте до однорідності.
6. Додайте протертий через сито сир і загущувач.
7. Ще один інгредієнт, який використовується в рецепті приготування млинцевого торта з сирним кремом, - це шоколад, бажано - білий. Розтопіть його на водяній бані і акуратно влийте в крем. Як слід перемішайте все і залиште в холодильнику мінімум на півгодини.
8. Остигнули млинчики по черзі викладайте на тарілку і змащуйте тонким шаром крему. Продовжуйте процес, поки не закінчаться інгредієнти.
9. Щоб млинцевий торт з сирним кремом в домашніх умовах був ще смачніше, присипте зверху просіяне какао або тертий чорний шоколад.
10. Приберіть торт в холодильник, дайте йому просочитися. Ідеальний варіант - залишити його на ніч.
Смачного!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 500 грам
- Рослинна олія - 70-100 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Сир - 0.5 кілограма
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукрова пудра - За смаком
- Шоколад - 200 грам
- Загущувач для вершків - 1 штука
- Какао або тертий шоколад - За смаком (для прикраси)
1. Спершу потрібно зайнятися тестом. Для цього в глибокій мисці збийте яйця з дрібкою солі і цукру.
2. Додайте молоко і поступово всипати борошно, попередньо просіяне з розпушувачем.
3. Влийте рослинне масло в тісто, як слід перемішайте. Якщо утворилися грудочки, залиште на 5-10 хвилин, а потім знову збийте.
4. Розігрійте як слід сковороду. Смажте тонкі млинці до рум'яності з двох сторін. Процес хоч і нешвидкий, але зате досить простий.
5. Для крему з'єднайте вершки з цукровою пудрою, збийте до однорідності.
6. Додайте протертий через сито сир і загущувач.
7. Ще один інгредієнт, який використовується в рецепті приготування млинцевого торта з сирним кремом, - це шоколад, бажано - білий. Розтопіть його на водяній бані і акуратно влийте в крем. Як слід перемішайте все і залиште в холодильнику мінімум на півгодини.
8. Остигнули млинчики по черзі викладайте на тарілку і змащуйте тонким шаром крему. Продовжуйте процес, поки не закінчаться інгредієнти.
9. Щоб млинцевий торт з сирним кремом в домашніх умовах був ще смачніше, присипте зверху просіяне какао або тертий чорний шоколад.
10. Приберіть торт в холодильник, дайте йому просочитися. Ідеальний варіант - залишити його на ніч.
Смачного!