Млинцевий торт з кремом
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте ніжний і смачний тортик, в основі якого лежать млинці. Такий тортик готується на рахунок три, а результат вас вразить на всі сто! дивіться, як приготувати млинцевий торт з кремом.
Такий тортик ідеально підходить для сніданку, полудня або просто подавайте його під час чаювання. Млинці виходять дуже м'якими і швидко просочуються заварним кремом. В розрізі, побачити, як, торт виглядає просто шикарно і нагадує наполеон. Спробуйте приготувати млинцевий торт з кремом у себе вдома, порадуйте своїх домочадців смачним десертом.
- Яйця - 5 штук(3 шт - в тісто, 2 шт - в вершках)
- Борошно - 225 грам(200 г - для тіста, 25 г - для крему)
- Цукор - 190 грам(40 г - в тісто, 150 г - в вершках)
- Кефір - 300 мілілітрів
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Мак - 2-3 Ст. Ложок (по бажанню)
- Молоко - 800 мілілітрів
Всі необхідні інгредієнти розставте на робочій поверхні для зручності. Так процес приготування піде швидше.
Для початку приготуйте заварний крем. У ємності середнього розміру яйця розітріть з цукром до білого кольору.
Змішайте з необхідною кількістю борошна яйця, збиті з цукром. Додайте в суміш 1/3 молока і ретельно перемішайте до однорідності. Час, що залишився молоко вилийте в каструльку і поставте на вогонь. Коли воно нагріється, вилийте в каструльку підготовлену суміш, додайте олію. Варіть на невеликому вогні при постійному помішуванні приблизно 10 хвилин, поки крем не загусне.
Зніміть крем з вогню, всипте туди мак і перемішайте. Поки крем остигає, періодично перемішуйте його, щоб уникнути появу плівочки.
Для приготування тіста для млинців збийте яйця до утворення піни, після чого введіть тонкою цівкою 300 мл окропу, не перестаючи збивати.
Змішайте борошно, соду і сіль в окремій ємності, а до збитих яєць додайте кефір, цукор і соняшникову олію. До вийшла кефіру яєчної суміші поступово введіть суху борошняну суміш і помішуйте, щоб не утворилися грудочки.
Випікайте млинці на розігрітій сковороді, змащеній маслом, і складайте в стопку.
Формуйте торт, змащуючи кожен млинець готовим заварним кремом з маком.
Прикрасьте торт і відправте його в холодильник на кілька годин.