Рецепт Торт з малиновим джемом фото

Торт з малиновим джемом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти, Бісквітний торт

Малиновий торт відмінно підійде для сімейного або дружнього чаювання. Готуватися такий торт дуже просто. З цим рецептом впорається навіть початківець кулінар. Спробуйте і ви!

Для прикраси торта не обов'язково використовувати шоколад. Його можна просто прикрасити будь-яким кремом або обсипати бісквітної крихтою. Головне дайте настоятися торту і добре просочитися. Найкраще прибрати його в холодильник на ніч.

  • Яйце - 4 штуки
  • Молоко - 160 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 230 грам
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Малиновий джем - 300 грам
  • Вершки від 33% - 600 грам(500 грам в крем, 100 грам в глазур)
  • Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
  • Шоколад - 150 грам
торт з малиновим джемом - фото крок 1
Для приготування бісквіта збийте яйця з цукром в пишну масу. Окремо доведіть до кипіння молоко з маслом. Вмішайте в збиті яйця гарячу молочну суміш і борошно з содою.
торт з малиновим джемом - фото крок 2
Готове тісто вилийте в форму для випічки (20-22 см.). Поставте в духовку розігріту до 180 градусів на 50 хвилин.
торт з малиновим джемом - фото крок 3
Готовий бісквіт остудіть і розріжте на 4 коржа.
торт з малиновим джемом - фото крок 4
Для крему збийте вершки з цукровою пудрою.
торт з малиновим джемом - фото крок 5
Коржі просочити цукровим сиропом або просто водою. Змастіть малиновим джемом і вершковим кремом.
торт з малиновим джемом - фото крок 6
Зберіть торт і дайте йому постояти в холодильнику кілька годин, щоб він застиг.
торт з малиновим джемом - фото крок 7
Для глазурі розтопіть шоколад в гарячих вершках (якщо необхідно, вершків для глазурі можна підлити більше). Остудіть і полийте торт. Дайте йому застигнути.
торт з малиновим джемом - фото крок 8
Приємного чаювання!

Схожі рецепти