Торт з апельсинами і йогуртом
(покроковий рецепт з фото)
Торт виходить дуже легким і ніжним з приємним кисло-солодким смаком. Зовні виглядає дуже красиво і яскраво, так і проситься в рот. У приготуванні досить простий.
Чудовий желейний торт не складно приготувати своїми руками. Випікаючи бісквітний корж для основи торта. Підготуйте вершково-желатинову суміш. Залийте її в форму з коржем, поставте її в холодильник на 4 годину, щоб торт повністю застиг. Готовий торт вийміть з форми і прикрасьте часточками апельсина. Приємного чаювання!
- Цукор - 120 грам
- Борошно - 120 грам
- Сир - 250 грам
- Желатин - 25 грам
- Йогурт апельсиновий - 250 грам
- Ванілін - 2 грами
- Яйця - 4 штуки
- Апельсин - 2 штуки
- Вершки - 1 Склянка
- Цукрова пудра - За смаком
Для основи пирога придбайте готовий бісквітний корж, або випікаючи з суміші 120 г. Цукру, муки і яєць. Йогурт, вершки і сир збийте в однорідну масу. Додайте розведений желатин, цукрову пудру до смаку і перемішайте.
У форму з коржем залийте вершкову суміш і поставте її в холодильник на 4 годину, щоб торт повністю застиг.
Готовий торт вийміть з форми і помістіть на плоске блюдо.
Апельсин наріжте часточками і прикрасьте торт.