Маковий торт з йогуртом і шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування макового торта з шоколадом і йогуртом. Торт виходить смачним, і дуже красивим на вигляд.
Збиваємо яйця, води - чотири столові ложки, цукор і сіль. Змішуємо борошно з розпушувачем, меленим маком і какао. Покриємо пергаментом роз'ємну форму, в неї викладемо тісто, і хвилин 25-30 будемо випікати. Температура духовки приблизно 180 градусів.
Після, викладемо на решітку, і дамо охолонути. Rastaplïvaem шоколад (білий). Zamachivaem желатин. З цукром збиваємо яйця. Перемішуємо йогурт з глазур'ю. Перемішуємо желатин з масою. Хвилин 20 охолоджуємо. Вершки збиваємо, і перемішуємо з масою.
Корж розрізаємо навпіл (по горизонталі). Просочуємо його, викладаємо йогуртовий крем і після наступного бісквіт. Обмащуємо вершками торт, обсипаємо його стружкою шоколаду, і прикрашаємо фізалісом.
- Сіль - - Щепоток
- Яйця - 4 штуки
- Пакет мака- 1 штука
- Цукор - 120 грам
- Какао порошок - 30 грам
- Борошно - 130 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- На глазурь:ванільний йогурт - 500 грам
- Желатин - 12 грам
- Вершки - 400 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Шоколад білий - 50 грам
- Просочення:Амаретто - 50 мілілітрів
- Кава (міцний) - 250 мілілітрів
- Для прикраси:шоколадна стружка - 2 штуки (пакету)
- Какао - 2 чайних ложки
Після, викладемо на решітку, і дамо охолонути. Rastaplïvaem шоколад (білий). Zamachivaem желатин. З цукром збиваємо яйця. Перемішуємо йогурт з глазур'ю. Перемішуємо желатин з масою. Хвилин 20 охолоджуємо. Вершки збиваємо, і перемішуємо з масою.
Корж розрізаємо навпіл (по горизонталі). Просочуємо його, викладаємо йогуртовий крем і після наступного бісквіт. Обмащуємо вершками торт, обсипаємо його стружкою шоколаду, і прикрашаємо фізалісом.