Рецепт Маковий торт з йогуртом і шоколадом фото

Маковий торт з йогуртом і шоколадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Шоколад
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , День народження , 8 березня
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування макового торта з шоколадом і йогуртом. Торт виходить смачним, і дуже красивим на вигляд.

Опис приготування:

Збиваємо яйця, води - чотири столові ложки, цукор і сіль. Змішуємо борошно з розпушувачем, меленим маком і какао. Покриємо пергаментом роз'ємну форму, в неї викладемо тісто, і хвилин 25-30 будемо випікати. Температура духовки приблизно 180 градусів.

Після, викладемо на решітку, і дамо охолонути. Rastaplïvaem шоколад (білий). Zamachivaem желатин. З цукром збиваємо яйця. Перемішуємо йогурт з глазур'ю. Перемішуємо желатин з масою. Хвилин 20 охолоджуємо. Вершки збиваємо, і перемішуємо з масою.

Корж розрізаємо навпіл (по горизонталі). Просочуємо його, викладаємо йогуртовий крем і після наступного бісквіт. Обмащуємо вершками торт, обсипаємо його стружкою шоколаду, і прикрашаємо фізалісом.


  • Сіль - - Щепоток
  • Яйця - 4 штуки
  • Пакет мака- 1 штука
  • Цукор - 120 грам
  • Какао порошок - 30 грам
  • Борошно - 130 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • На глазурь:ванільний йогурт - 500 грам
  • Желатин - 12 грам
  • Вершки - 400 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Шоколад білий - 50 грам
  • Просочення:Амаретто - 50 мілілітрів
  • Кава (міцний) - 250 мілілітрів
  • Для прикраси:шоколадна стружка - 2 штуки (пакету)
  • Какао - 2 чайних ложки
Збиваємо яйця, води - чотири столові ложки, цукор і сіль. Змішуємо борошно з розпушувачем, меленим маком і какао. Покриємо пергаментом роз'ємну форму, в неї викладемо тісто, і хвилин 25-30 будемо випікати. Температура духовки приблизно 180 градусів.

Після, викладемо на решітку, і дамо охолонути. Rastaplïvaem шоколад (білий). Zamachivaem желатин. З цукром збиваємо яйця. Перемішуємо йогурт з глазур'ю. Перемішуємо желатин з масою. Хвилин 20 охолоджуємо. Вершки збиваємо, і перемішуємо з масою.

Корж розрізаємо навпіл (по горизонталі). Просочуємо його, викладаємо йогуртовий крем і після наступного бісквіт. Обмащуємо вершками торт, обсипаємо його стружкою шоколаду, і прикрашаємо фізалісом.

Схожі рецепти