Рецепт Торт з йогуртом і желатином фото

Торт з йогуртом і желатином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Легкий і смачний ніжний торт. Він менш калорійний, ніж торти з масляним кремом. Влаштуйте собі маленьке свято з цим смачним тортом.

Опис приготування:

Смачний і ніжний торт припаде до смаку всім без винятку. Особливо він гарний у спекотну літню пору. Так приємно дістати з холодильника шматочок такого торта і насолодитися ним у затінку. Рецепт торта з йогуртом і желатином перед вами. Процес його приготування зовсім нескладний, тому у вас все вийде. Смачного вам десерту!

  • Яйця - 1 штука
  • Крем - 200 грам(100 г - для тіста, 100 г - для суфле)
  • Згущене молоко - 400 грам(200 г - в тісто, 200 г - для суфле)
  • Цукор - 2, 5 Ст. Ложки
  • Борошно - 3/4 склянки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Лимонний сік або оцет - 0, 5 чайних ложки
  • Йогурт - 500 мілілітрів
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Желатин - 20 грам
торт з йогуртом і желатином - фото крок 1
В першу чергу спечемо бісквіт. Для цього змішаємо яйце, сіль і цукор.
торт з йогуртом і желатином - фото крок 2
Додамо 100 грам сметани
торт з йогуртом і желатином - фото крок 3
Зіб'ємо яйця зі сметаною і додамо згущене молоко. Збиваємо.
торт з йогуртом і желатином - фото крок 4
Тепер додаємо борошно і добре збиваємо, щоб не було грудочок.
торт з йогуртом і желатином - фото крок 5
Соду гасимо лимонним соком або оцтом і додаємо в тісто. Збиваємо.
торт з йогуртом і желатином - фото крок 6
Форму для випічки змащуємо маслом, виливаємо в неї тісто і випікаємо в духовці при 180 градусах близько 1 годину.
торт з йогуртом і желатином - фото крок 7
Готовий бісквіт повинен охолонути в формі.
торт з йогуртом і желатином - фото крок 8
Замочити желатин в холодній воді і, коли він розбухне, нагріти до повного розчинення.
торт з йогуртом і желатином - фото крок 9
Змішати в мисці йогурт, сметану і залишилася згущенку. Добре збити.
торт з йогуртом і желатином - фото крок 10
Тонкою цівкою вливаємо желатин і продовжуємо збивати. У нас повинна вийти однорідна маса.
торт з йогуртом і желатином - фото крок 11
Виливаємо йогуртовую масу на остиглий бісквіт і відправляємо торт в холодильник для застигання. Прикрасити готовий торт можна будь-якими ягодами або фруктами, посипати тертим шоколадом.

Схожі рецепти