Торт «Xoxloma»
(покроковий рецепт з фото)
Давно хотіла поділитися цим рецептом. За смаком - це звичайний пиріг, який прикрашений як торт, а якщо всередині зробити начинку з крему, то вийти смачний і незвичайний десерт.
Унікальні розписи пирога робить його естетичним, а смак побалує навіть примхливих ласунів. Якщо розрізати пиріг і змастити його кремом - вийде торт. Готувати його швидко, навіть незважаючи на те, що використовується мастика.
- Цукор - 1 Склянка
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Ізюм - 0, 5 склянки
- Яблучний сік - 1 Склянка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 15 грам
- Борошно - 2 склянки
1. Готувати цей торт дуже просто! Навіть початківці кулінари без зусиль зможуть зробити цей десерт. Отже, робимо тісто:змішуємо цукор, родзинки і рослинне масло. До маси додаємо сік і подрібнені горіхи, соду, сіль і корицю. Все ретельно перемішуємо, після чого вводимо борошно, додаємо розпушувач і ще раз замішуємо.
2. Беремо круглу форму для випікання, трохи нагріваємо її (попередньо змастивши олією) і виливаємо отримане тісто. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин (поступово зменшивши вогонь).
3. Дістаємо наш корж і даємо йому охолонути. Тепер розігріваємо маршмелоу, додаючи в кожний сироп барвник. Нам потрібен червоний, чорний і жовтий колір.
4. Прикрашаємо торт і відправляємо в холодильник на пару годин. При бажанні, корж можна розрізати і змастити кремом (краще сметанним або сирним).