Торт «Виноградинка» без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Уже зовсім немає ідей, як порадувати гостей? впевнена, з цим рецептом приготування торта "виноградинка" без випічки у вас з'явився вірний рятівник! Торт ніжний інарядний - захват гарантований!
Таку ось красу ви зможете подати гостям хоч на Новий рік, хоч на день народження, знаючи, як приготувати торт "виноградинка" без випічки. Погодьтеся, виглядає ну просто дуже красиво! Так що варто тільки трохи постаратися - і все вийде! Удачи з цим простим рецептом торта "виноградинка" без випічки!
- Крем - 700 грам
- Крекер - 300 грам
- Ізюм - 100 грам
- Шоколад - 200 грам
- Желатин - 25 грам
- Желе - 90 грам(1 пакетик)
- Виноград - За смаком
- Ванільний цукор - За смаком
- Цукор - 1 Склянка
1. Желатин розводимо, як зазначено на упаковці.
2. Розводимо відповідно до інструкції желе в 300 мл гарячої води.
3. У мисці збийте цукор, сметану, ванільний цукор. Коли підготується желатин - його теж вливаємо в крем і ще раз зіб'ємо.
4. Ізюм запарюємо в окропі і відціджуємо. Шоколад і крекери подрібнюємо.
5. Тепер змішуємо ці інгредієнти зі сметанним кремом і поміщаємо в форму.
6. Залиште цю основу в холодильнику на півгодини. Тим часом виноград моєму і ділимо на половинки. Коли верх торта схопиться, викладаємо половинки ягід і заливаємо желе. Залишимо в холодильнику до повного охолодження. Готово!