Торт «Виноградинка»
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування торта "виноградинка", і я вам із задоволенням розповім, як його приготувати в домашніх умовах. Це простий і красивий рецепт, вам обов'язково сподобається, обіцяю!
Ділюся з вами рецептом приготування торта "виноградинка" . Зайвий раз не стану пояснювати, звідки така назва, і без того адже все зрозуміло. В іншому ж скажу, що торт готувати дуже легко і приємно: ніжна зметана основа, хрусткий шоколад, крекери і соковитий родзинки ... А зверху виноградне желе. Ну, як же встояти?
- Крем 20% - 700 грам
- Крекери - 300 грам
- Шоколад - 200 грам
- Ізюм - 100 грам
- Желе - 90 грам
- Желатин - 25 грам
- Цукор - 200 грам
- Виноград - За смаком (для прикраси пару грон)
1. Спочатку - підготовчий етап. Розводимо желатин в 150 мл окропу. Желе окремо теж розводимо, як зазначено на упаковці.
2. Далі сметану збиваємо з цукром, поки крем не стане пишним. Далі додамо розведений желатин і знову збиваємо.
3. Шоколад і крекери дрібно ламаємо, родзинки трохи запарюємо в окропі, відціджуємо і все це поміщаємо в форму. Заливаємо сметанним кремом і перемішуємо.
4. Далі відправимо в холодильник, нехай желатин подіє і торт захолоне.
5. Коли суміш затвердіє, викладаємо поверх основи торта половинки винограду по колу, заливаємо всю цю красу желе.
6. Тепер знову відправимо в холодильник і чекаємо повного застигання. Через 3-5 годин торт готовий до подачі!