Рецепт Торт Веселка з харчовими барвниками фото

Торт Веселка з харчовими барвниками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На святковий стіл
Випічка, Торти

Торт Веселка - це шок, захват і веселощі! уявляєте, забігаю я на до подруги, а у неї діти їдять фарби, розмазані по тарілці. Але мене заспокоїли і дали цілий шматочок кольорового торта.

Приготувати торт "радуга" ви зможете тільки, якщо у вас є не тільки харчові фарби. Можна використовувати сік буряка, морква, какао, вишні і так далі. Тут велике поле для творчості. Ви можете взяти свій рецепт що подобається вам бісквіта. Головне акуратно розділити тісто і зафарбувати його різними фарбами. З тестом для торта "радуга" треба звертатися акуратно, щоб у вас не вийшла плоска коржик. Торт "радуга" безумовно порадує малюків і створить чудовий настрій дорослим. Успіхів і приємного апетиту!

  • Вершкове масло - 335 грам (з них 110 в глазур)
  • Цукрова пудра - 725 грам(500 мл в глазур)
  • Борошно - 210 грам
  • Порошок для розпушення - 1 штука (пакетик)
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 4 штуки
  • Молоко - 100 мілілітрів(60 мл в глазур)
  • Ванілін - За смаком
торт Веселка з харчовими барвниками - фото крок 1
Збити міксером цукор і масло. В іншій мисці змішати борошно, крохмаль, порошок для випічки. До маслу додавати по одному яйцю чергуючи з борошном. Поступово замісити тісто, додавши ванілін і 3 ст. L. Молока. Тісто розділити на 6 частин.
торт Веселка з харчовими барвниками - фото крок 2
Взяти харчові фарби.
торт Веселка з харчовими барвниками - фото крок 3
Капнути в тісто кілька крапель фарби і розмішати.
торт Веселка з харчовими барвниками - фото крок 4
Пофарбувати тісто в різні кольори.
торт Веселка з харчовими барвниками - фото крок 5
Форму для випічки застелити пергаментом і укласти на нього тісто.
торт Веселка з харчовими барвниками - фото крок 6
Покласти тісто у форму шарами.
торт Веселка з харчовими барвниками - фото крок 7
Форму з тістом випікати 25 хвилин при 160 градусах. Готовність перевірити дерев'яною паличкою.
торт Веселка з харчовими барвниками - фото крок 8
Поки торт остигає, приготуйте глазур: цукрову пудру, олія, ванілін, 60 грам молока розтерти до гладкості. Покрити поверхню торта. Смачного!

Схожі рецепти