Торт Веселка з харчовими барвниками
(покроковий рецепт з фото)
Торт Веселка - це шок, захват і веселощі! уявляєте, забігаю я на до подруги, а у неї діти їдять фарби, розмазані по тарілці. Але мене заспокоїли і дали цілий шматочок кольорового торта.
Приготувати торт "радуга" ви зможете тільки, якщо у вас є не тільки харчові фарби. Можна використовувати сік буряка, морква, какао, вишні і так далі. Тут велике поле для творчості. Ви можете взяти свій рецепт що подобається вам бісквіта. Головне акуратно розділити тісто і зафарбувати його різними фарбами. З тестом для торта "радуга" треба звертатися акуратно, щоб у вас не вийшла плоска коржик. Торт "радуга" безумовно порадує малюків і створить чудовий настрій дорослим. Успіхів і приємного апетиту!
- Вершкове масло - 335 грам (з них 110 в глазур)
- Цукрова пудра - 725 грам(500 мл в глазур)
- Борошно - 210 грам
- Порошок для розпушення - 1 штука (пакетик)
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів(60 мл в глазур)
- Ванілін - За смаком
Збити міксером цукор і масло. В іншій мисці змішати борошно, крохмаль, порошок для випічки. До маслу додавати по одному яйцю чергуючи з борошном. Поступово замісити тісто, додавши ванілін і 3 ст. L. Молока. Тісто розділити на 6 частин.
Взяти харчові фарби.
Капнути в тісто кілька крапель фарби і розмішати.
Пофарбувати тісто в різні кольори.
Форму для випічки застелити пергаментом і укласти на нього тісто.
Покласти тісто у форму шарами.
Форму з тістом випікати 25 хвилин при 160 градусах. Готовність перевірити дерев'яною паличкою.
Поки торт остигає, приготуйте глазур: цукрову пудру, олія, ванілін, 60 грам молока розтерти до гладкості. Покрити поверхню торта. Смачного!