Торт «Веселка»
(покроковий рецепт з фото)
На дитяче свято можна приготувати яскравий і красивий торт "веселка" . Для нього знадобиться кондитерська присипка і легкі кольорові цукерки M& Міссісіпі. А ще густий щільний крем. Готуйте його разом
З одного бісквіта вийде дві веселки, а прикраса ви можете підібрати своє. Можна цукерки натиківать на зубочистки, але цей варіант не дуже підходить для діток. Фантазуйте!
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 5 штук
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Кондитерська присипка - 1/2 склянки (дрібні циетние горошини)
- Цукерки типу M& Міссісіпі - За смаком (кольорів веселки (чи менше))
- Сирний крем готовий - 2 склянки
1. Спочатку приготуйте бісквіт. Розділіть білки і жовтки. Окремо в густу піну збийте з цукром (цукор розділіть навпіл). Потім перемішайте в одній мисці ложкою. Введіть просіяне борошно і розпушувач. Перемішайте ложкою. Для додання коричневого кольору додайте 2 ст. Ложки какао (можна не додавати). Запікайте в змащеній маслом формі в розігрітій до 1801 градусів духовці протягом 35 хвилин. Перевіряйте готовність зубочисткою. Потім остудіть.
2. Охолоджений бісквіт розрізати навпіл.
3. Я купила готовий крем з сирного сиру. Але підійде і просто збитий сирний сир.
4. Змащуємо кремом бік нашого бісквіта.
5. Опускаємо його в кондитерську присипку.
6. Змащуємо кремом одну сторону бісквіта (можна і дві).
7. Викладаємо знизу цукерки або Желейка за кольорами веселки. Пам'ятайте? червоний, помаранчевий, жовтий, зелений, блакитний, синій, фіолетовий. Торт "радуга" готовий! Смачного!