Рецепт Торт «Веселка» фото

Торт «Веселка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Яйця
Для дітей
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

На дитяче свято можна приготувати яскравий і красивий торт"Веселка" . Для нього знадобиться кондитерська присипка і легкі кольорові цукерки M& Міссісіпі. А ще густий щільний крем. Готуйте його разом

Опис приготування:

З одного бісквіта вийде дві веселки, а прикраса ви можете підібрати своє. Можна цукерки натиківать на зубочистки, але цей варіант не дуже підходить для діток. Фантазуйте!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйця - 5 штук
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Кондитерська присипка - 1/2 склянки (дрібні циетние горошини)
  • Цукерки типу M& Міссісіпі - За смаком (кольорів веселки (чи менше))
  • Сирний крем готовий - 2 склянки
торт
1. Спочатку приготуйте бісквіт. Розділіть білки і жовтки. Окремо в густу піну збийте з цукром (цукор розділіть навпіл). Потім перемішайте в одній мисці ложкою. Введіть просіяне борошно і розпушувач. Перемішайте ложкою. Для додання коричневого кольору додайте 2 ст. Ложки какао (можна не додавати). Запікайте в змащеній маслом формі в розігрітій до 1801 градусів духовці протягом 35 хвилин. Перевіряйте готовність зубочисткою. Потім остудіть.
торт
2. Охолоджений бісквіт розрізати навпіл.
торт
3. Я купила готовий крем з сирного сиру. Але підійде і просто збитий сирний сир.
торт
4. Змащуємо кремом бік нашого бісквіта.
торт
5. Опускаємо його в кондитерську присипку.
торт
6. Змащуємо кремом одну сторону бісквіта (можна і дві).
торт
7. Викладаємо знизу цукерки або Желейка за кольорами веселки. Пам'ятайте? червоний, помаранчевий, жовтий, зелений, блакитний, синій, фіолетовий. Торт"Радуга" готовий! Смачного!

Схожі рецепти