Торт «Тетяна»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви очікуєте до вечора гостей, то у вас є можливість спекти торт "тетяна", який готується дуже легко, а в результаті виходить смачний, з ароматом меду десерт, прикраса будь-якого чаювання.
Перед вами рецепт, який підкаже, як приготувати торт "тетяна" . Усе, що від вас вимагається, це змішати інгредієнти і поставити їх в холодильник. Потім викласти у форму і спекти. За цим рецептом легко готувати на домашній кухні. Інгредієнти найзвичайніші, які не потребують великих фінансових витрат. Коли будете мити родзинки, постарайтеся, щоб в тісто він потрапив без зайвої вологи. Смачний, запашний торт підкорить всіх ваших знайомих.
- Куряче яйце - 5 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Ізюм - 1 Склянка
- Волоський горіх - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Мед рідкий - 0, 5 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Крем - 200 грам
- Вершки - 200 грам
- Цукрова пудра - 125 грам
- Закріплювач для вершків - 2 штуки
1. Для підготовки тесту збийте яйця до утворення білої піни. Подрібніть горіхи. Помийте і обсушіть родзинки.
2. У глибоку миску насипте борошно, соду, мідь, родзинки, горіхи. Обережно вмішати збиті яйця в борошно разом з іншими інгредієнтами. Поставте тісто в холодильник на 6 годин. Розігрійте духовку до 220 З. Для випікання торта підготуйте три кола, вирізавши їх з пекарської папери. Застелите дно форми і влийте 1/3 тесту, випікайте кожен корж до темно-коричневого кольору.
3. Приготуйте крем для змащення коржів. Для цього збийте сметану, додавши до неї поступово вершки. Цукрову пудру додайте в самому кінці. Зберіть торт, перемазаний всі верстви кремом. Верхній шар теж змастіть.
5. Обов'язково обмажте боки коржів. Потім присипте шоколадною стружкою, тертими горіхами. Все готово, запрошуйте на чаювання гостей.