Торт «Тетяна»

Торт «Тетяна»
Кількість порцій: 8 Час приготування: 7 г. 0 хв.
Якщо ви очікуєте до вечора гостей, то у вас є можливість спекти торт "; Тетяна ";, який готується дуже легко, а в результаті виходить смачний, з ароматом меду десерт, прикраса будь-якого чаювання.

опис приготування:

Перед вами рецепт, який підкаже, як приготувати торт "; Тетяна ";. Усе, що від вас вимагається, це змішати інгредієнти і поставити їх в холодильник. Потім викласти у форму і спекти. За цим рецептом легко готувати на домашній кухні. Інгредієнти найзвичайніші, які не потребують великих фінансових витрат. Коли будете мити родзинки, постарайтеся, щоб в тісто він потрапив без зайвої вологи. смачний, запашний торт підкорить всіх ваших знайомих.

  • Куряче яйце— 5 штук
  • цукор— 1 Склянка
  • Ізюм— 1 Склянка
  • Волоський горіх— 1 Склянка
  • борошно— 1 Склянка
  • мед рідкий— 0,5 склянки
  • сода— 1 Чайна ложка
  • крем— 200 грам
  • вершки— 200 грам
  • Цукрова пудра— 125 грам
  • Закріплювач для вершків— 2 штуки
Торт 1. Для підготовки тесту збийте яйця до утворення білої піни. подрібніть горіхи. Помийте і обсушіть родзинки.

Торт 2. У глибоку миску насипте борошно, соду, мідь, родзинки, горіхи. Обережно вмішати збиті яйця в борошно разом з іншими інгредієнтами. Поставте тісто в холодильник на 6 годин. Розігрійте духовку до 220 З. Для випікання торта підготуйте три кола, вирізавши їх з пекарської папери. Застелите дно форми і влийте 1/3 тесту, випікайте кожен корж до темно-коричневого кольору.

Торт 3. Приготуйте крем для змащення коржів. Для цього збийте сметану, додавши до неї поступово вершки. Цукрову пудру додайте в самому кінці. Зберіть торт, перемазаний всі верстви кремом. Верхній шар теж змастіть.

Торт 5. Обов'язково обмажте боки коржів. Потім присипте шоколадною стружкою, тертими горіхами. Все готово, запрошуйте на чаювання гостей.

Схожі рецепти

Роли з лаваша

Роли з лаваша

Роли з лаваша — універсальна закуска, яка підійде і до святкового столу, і до пива, і для прийому нежданих гостей. Роли з лаваша завжди смачні, легкі і оригінальні! опис приготування: Роли з лаваша хороші також тим, що в них можна загорнути практично будь-яку начинку — гриби, морепродукти, ово...

читати далі
Плов з фаршем

Плов з фаршем

звичайно, цей рецепт не може вважатися "; класичним ";, але плов з фаршем від цього не стає менш смачним. головне — правильно його приготувати! Читайте рецепт плову з фаршем з покроковими фото! опис приготування: Головна задача — не перетворити плов в кашу. А це цілком може статися, якщо рис б...

читати далі
Печиво з козячим сиром

Печиво з козячим сиром

м'яке, але розсипчасте пісочне печиво, що роблю з цибулею і сиром. Ви можете надати йому будь-яку форму. Спробуйте і ви зробити таке за рецептом, як приготувати печиво з козячим сиром. опис приготування: Для приготування можна використовувати спеціальні формочки або зробити все вручну. Тісто м...

читати далі
Рис з морквою

Рис з морквою

Не потрібно ламати голову над тим, що приготувати на гарнір до м'яса або риби. Кращий вибір - пряний, красивий рис з морквою. Спробуйте! опис приготування: Рецепт чудового гарнір до м'ясних і рибних страв. Спочатку обсмажте в каструлі рис, залийте його водою і відваріть до готовності. Поки рис...

читати далі
Тістечка «Podkovki»

Тістечка «Podkovki»

Тістечка "; Підківки" готуються з бісквіту, змащеного нутелою. Можна використовувати будь-який інший шоколадний крем. Такі солодкі підкови принесуть щастя кожному, хто їх з'їсть. Особливо в рік Коня! опис приготування: Тістечка "; Підківки" — ніжні, солодкі і смачні. Відмінно підійдуть для нов...

читати далі