Рецепт Торт «Тетяна» фото

Торт «Тетяна»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Горіхи, Грецькі горіхи
Страви без випічки
На полуденок, На святковий стіл, День народження
Випічка, Торти

Якщо ви очікуєте до вечора гостей, то у вас є можливість спекти торт "тетяна", який готується дуже легко, а в результаті виходить смачний, з ароматом меду десерт, прикраса будь-якого чаювання.

Перед вами рецепт, який підкаже, як приготувати торт "тетяна" . Усе, що від вас вимагається, це змішати інгредієнти і поставити їх в холодильник. Потім викласти у форму і спекти. За цим рецептом легко готувати на домашній кухні. Інгредієнти найзвичайніші, які не потребують великих фінансових витрат. Коли будете мити родзинки, постарайтеся, щоб в тісто він потрапив без зайвої вологи. Смачний, запашний торт підкорить всіх ваших знайомих.

  • Куряче яйце - 5 штук
  • Цукор - 1 Склянка
  • Ізюм - 1 Склянка
  • Волоський горіх - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Мед рідкий - 0, 5 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Крем - 200 грам
  • Вершки - 200 грам
  • Цукрова пудра - 125 грам
  • Закріплювач для вершків - 2 штуки
торт
1. Для підготовки тесту збийте яйця до утворення білої піни. Подрібніть горіхи. Помийте і обсушіть родзинки.
торт
2. У глибоку миску насипте борошно, соду, мідь, родзинки, горіхи. Обережно вмішати збиті яйця в борошно разом з іншими інгредієнтами. Поставте тісто в холодильник на 6 годин. Розігрійте духовку до 220 З. Для випікання торта підготуйте три кола, вирізавши їх з пекарської папери. Застелите дно форми і влийте 1/3 тесту, випікайте кожен корж до темно-коричневого кольору.
торт
3. Приготуйте крем для змащення коржів. Для цього збийте сметану, додавши до неї поступово вершки. Цукрову пудру додайте в самому кінці. Зберіть торт, перемазаний всі верстви кремом. Верхній шар теж змастіть.
торт
5. Обов'язково обмажте боки коржів. Потім присипте шоколадною стружкою, тертими горіхами. Все готово, запрошуйте на чаювання гостей.

Схожі рецепти