Торт «рибка»
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже гарний тортик, він оформлений в формі золотої рибки, виглядає блискуче! Начинка складається з вишні, горіхів і цукатів. Бісквіт також виходить дуже смачним. Одним словом - торт чудовий!
До вашої уваги, простий рецепт приготування торта "рибка" . Приготування бісквіта для основи не буде складно, набагато складніше зробити гарне оформлення. Для цього скористайтеся мастикою, kondurinom, харчовими барвниками і своєю фантазією. Гарного вам дня!
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Яйця - 4 штуки
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Окріп - 3 Ст. Ложки
- Крем - 800 грам
- Ванілін - За смаком
- Вишневе варення - 1 Склянка
- Горіхи волоські - За смаком
- Цукати - За смаком
- Вершкове масло - 200 грам
- Згущене молоко - 150 грам
- Мастика - За смаком (біла, блакитна)
- Барвник харчової - За смаком (жовтий і червоний)

Для бісквіта: збийте яйця з цукром, додайте борошно, просіяне з розпушувачем і какао. Поступово введіть рослинне масло і окріп. Випікаємо корж і даємо йому охолонути.

Поріжте бісквіт кубиками і просочіть вишневим варенням.

Збийте сметану з цукром і ваніліном.

Формуємо рибку. Кожен бісквітний кубик умочіть в сметанний крем і викладіть на тацю.

Між кубиками кладемо: цукати, вишні (без кісточок) і волоські горіхи. Поставте тацю в холодильник на пів години.

Збийте вершкове масло і згущене молоко. Кремом промажьте рибу. Поставте знову в холодильник, щоб застигло.

Розкачайте мастику в пласт. За допомогою маленької чарочки (кришечки) вирізаємо луску.

Викладаємо з мастики луску.

Для голови використовуємо цільний шматок мастики.

Вирізаємо плавнички.