Рецепт Торт «рибка» фото

Торт «рибка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Згущене молоко
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Це дуже гарний тортик, він оформлений в формі золотої рибки, виглядає блискуче! Начинка складається з вишні, горіхів і цукатів. Бісквіт також виходить дуже смачним. Одним словом - торт чудовий!

Опис приготування:

До вашої уваги, простий рецепт приготування торта"Рибка" . Приготування бісквіта для основи не буде складно, набагато складніше зробити гарне оформлення. Для цього скористайтеся мастикою, kondurinom, харчовими барвниками і своєю фантазією. Гарного вам дня!

  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Яйця - 4 штуки
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Окріп - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 800 грам
  • Ванілін - За смаком
  • Вишневе варення - 1 Склянка
  • Горіхи волоські - За смаком
  • Цукати - За смаком
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Згущене молоко - 150 грам
  • Мастика - За смаком (біла, блакитна)
  • Барвник харчової - За смаком (жовтий і червоний)
торт
Для бісквіта: збийте яйця з цукром, додайте борошно, просіяне з розпушувачем і какао. Поступово введіть рослинне масло і окріп. Випікаємо корж і даємо йому охолонути.
торт
Поріжте бісквіт кубиками і просочіть вишневим варенням.
торт
Збийте сметану з цукром і ваніліном.
торт
Формуємо рибку. Кожен бісквітний кубик умочіть в сметанний крем і викладіть на тацю.
торт
Між кубиками кладемо: цукати, вишні (без кісточок) і волоські горіхи. Поставте тацю в холодильник на пів години.
торт
Збийте вершкове масло і згущене молоко. Кремом промажьте рибу. Поставте знову в холодильник, щоб застигло.
торт
Розкачайте мастику в пласт. За допомогою маленької чарочки (кришечки) вирізаємо луску.
торт
Викладаємо з мастики луску.
торт
Для голови використовуємо цільний шматок мастики.
торт
Вирізаємо плавнички.
торт
"Збираємо" рибу.
торт
Розбавляємо порошковий жовтий барвник в двох ст.Л. Води, додаємо кондурін золотий, приблизно 0, 5 ç.l. Фарбуємо нашу рибу.
торт
Робимо губки.
торт
З білої і блакитний мастики робимо очі, зубки. Малюємо харчовим фломастером вії і обводимо все контури.
торт
Смачного!

Схожі рецепти