Рецепт Торт «рандеву» фото

Торт «рандеву»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Шоколадний торт"Рандеву" стане відмінною прикрасою святкового столу. Він дуже смачний і ніжний. Такий торт можна приготувати для дитячого свята.

Опис приготування:

Незважаючи на гадану складність приготування, торт готується досить просто. Доведеться витратити деякий час, але воно того варто. Муссовие торти завжди виходять дуже смачні!

  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 70 грам(50 грам - в тісто, 20 грам - в полуничне компоті)
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Какао - 1 Ст. Ложок
  • Полуниця - 250 грам
  • Желатин - 16 грам(10 грам - в мус, 6 грам - в компоті)
  • Вода - 100 грам(60 грам - в мус, 40 грам - в компоті)
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложок
  • Шоколад темний - 250 грам
  • Вершки - 400 грам (від 33% жирності)
  • Сир сирний - 450 грам(200 грам - в мус, 250 грам - немає нічого-Krem)
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
торт
Насамперед приготуйте шоколадний бісквіт. Для цього збийте яйця з цукром в пишну піну. Потім вмішати борошно і какао.
торт
Тісто вилийте в форму для випічки (діаметр 18 см.) і поставте в духовку при температурі 180 градусів на 30 хвилин. Готовий бісквіт остудіть і розріжте на 2 коржа.
торт
Для полуничної начинки замочіть желатин в воді на 20 хвилин. Полуницю подрібніть блендером і змішайте з цукром і крохмалем. Поставте на вогонь і доведіть до гарячого стану і загустіння. Потім зніміть з плити і вмішати набряклий желатин.
торт
Вилийте полуничну начинку в форму (діаметр 18 см.) і заморозьте.
торт
Для приготування шоколадного мусу замочіть желатин в воді на 20 хвилин. Потім нагрійте до гарячого стану 100 мл. Вершків і розчиніть в них набряклий желатин.
торт
Потім додайте в них шоколад, поламаний на шматочки. Розмішуйте до повного його розчинення. Суміш остудіть.
торт
Збийте до полувзбітого стану 300 грам вершків і змішайте їх з шоколадною масою і м'яким сирним сиром.
торт
Повинен вийти ось такий шоколадний мус.
торт
Тепер приступаємо до складання торта. В кільце для торта викладіть один шоколадний корж. Потім половину шоколадного мусу.
торт
На мус викладіть заморожений шар полуничного компоті.
торт
Далі викладіть решту мусу.
торт
Викладіть другий шар шоколадного бісквіта. Поставте в морозилку для заморозки.
торт
Заморожений торт вийміть з форми.
торт
Для вирівнювання торта приготуйте крем-чіз. Для цього збийте вершкове масло з цукровою пудрою. Потім вмішати сирний сир.
торт
Готовим кремом вирівняйте верх і боки торта. Прикрасьте торт на свій смак і дайте йому постояти в холодильнику хоча б ніч. За цей час він відтане і буде дуже ніжний і смачний.
торт
А сам торт можете прикрасити по своєму смаку.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти