Салат «рандеву»
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний легкий салатик. Досконалий, коли навесні або влітку хочеться чогось не калорійного, щоб не зіпсувати фігуру. В овочах багато вітамінів і клітковини. Тому вони так корисні для всіх нас.
Хочете знати, як приготувати салат "рандеву"? Тоді ви знайшли те, що шукали. Блюдо дуже легке в приготуванні. Ви встигнете його зробити, навіть якщо гості вже практично дзвонять у двері.
- Огірок свіжий - 300 грам
- Помідор свіжий - 300 грам
- Бринза - 200 грам
- Лук фіолетовий - 1 штука
- Кукурудза консервована - 1 штука (банку)
- Кріп - 1/2 пучка
- Олія соняшникова - 50 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Огірки вимийте і наріжте півкільцями. Якщо є бажання, зчистіть перед нарізкою з них шкірку. Тоді овочі будуть мати більш м'яку і приємну структуру в салаті.
Томати також наріжте на шматочки. Краще брати щільні помідори, сорта типа "сливка", щоб вони не розкисали в салаті і не пускали багато соку.
Лук наріжте півкільцями. Вибирайте солодкий сорт, так як звичайний білий або ріпчасту цибулю може дати додаткову гіркоту.
Покладіть всі інгредієнти в піалку. Додайте консервовану кукурудзу без сиропу, а також рубаний кріп і нарізану кубиками бринзу. Додати сіль, заправте маслом і перемішайте.