Рецепт Салат «рандеву» фото

Салат «рандеву»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Відмінний легкий салатик. Досконалий, коли навесні або влітку хочеться чогось не калорійного, щоб не зіпсувати фігуру. В овочах багато вітамінів і клітковини. Тому вони так корисні для всіх нас.

Опис приготування:

Хочете знати, як приготувати салат"Рандеву" ? Тоді ви знайшли те, що шукали. Блюдо дуже легке в приготуванні. Ви встигнете його зробити, навіть якщо гості вже практично дзвонять у двері.

  • Огірок свіжий - 300 грам
  • Помідор свіжий - 300 грам
  • Бринза - 200 грам
  • Лук фіолетовий - 1 штука
  • Кукурудза консервована - 1 штука (банку)
  • Кріп - 1/2 пучка
  • Олія соняшникова - 50 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
салат
Огірки вимийте і наріжте півкільцями. Якщо є бажання, зчистіть перед нарізкою з них шкірку. Тоді овочі будуть мати більш м'яку і приємну структуру в салаті.
салат
Томати також наріжте на шматочки. Краще брати щільні помідори, сорта типа "сливка", щоб вони не розкисали в салаті і не пускали багато соку.
салат
Лук наріжте півкільцями. Вибирайте солодкий сорт, так як звичайний білий або ріпчасту цибулю може дати додаткову гіркоту.
салат
Покладіть всі інгредієнти в піалку. Додайте консервовану кукурудзу без сиропу, а також рубаний кріп і нарізану кубиками бринзу. Додати сіль, заправте маслом і перемішайте.

Схожі рецепти