Салат з курячим філе «рандеву»
(покроковий рецепт з фото)
Напередодні свят хочеться приготувати до новорічного столу щось новеньке і незвичайне. Салат з курячим філе "рандеву" стане чудовою альтернативою традиційним і звичним салатів.
Я велика фанатка листкових салатів і наповнюю свою книгу рецептів методом проб і помилок. Салат з курячим філе "рандеву" саме так і прижився в нашій сім'ї, захотілося чогось новенького і незвичайного, і в той же час абсолютно нескладного. Цей листковий салат підкупив своєю простотою в приготуванні і доступністю продуктів. Адже картоплю, пару яєць, трохи капусти і курячу грудку можна знайти на будь-якій кухні, а в результаті ситний, трошки незвичайний, але безперечно смачний салат на вашому столі. Ділюся рецептом, як приготувати таку страву. Куряче філе можна відварити або запекти в духовці. Іноді замість білокачанної капусти я беру пекінську, мені здається, вона ніжніше і м'якше, але вибір за вами. Смачного!
- Куряче філе - 150 грам
- Капуста - 100 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Картопля - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Рослинна олія - 30 мілілітрів (для обсмажування картоплі)
- Кріп - 1 штука