Рецепт Торт «підвал» з вишнею фото

Торт «підвал» з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Пісочне тісто, Вишня
Страви без випічки
На святковий стіл, Святковий обід
Випічка, Торти

Це не тільки один з найсмачніших, але і красивих тортів! Його незвичайний вид і карколомний вишневий аромат не залишать байдужим жодного ласуна. Отже, простий рецепт торта "хата" з вишнею.

Пісочне тісто за цим рецептом виходить дуже ніжне! Цукор в нього не кладеться - крем буде досить солодким. Він оживляти тісто і вийде абсолютно чарівний, соковитий і м'який тортик з кисло-солодким вишневою начинкою… Усе, у мене вже течуть слинки, настав час приступати до випічки!

  • Вершкове масло - 300 грам(250 г в тісто, 50 г для глазурі)
  • Крем - 3 склянки(1 стакан в тісто, 2 в вершках)
  • Борошно - 3 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 2 склянки(2 столових ложки в глазур, інше в крем)
  • Вишня - 500 грам
  • Грецькі горіхи - За смаком
  • Какао - 2 Ст. Ложки
тістечка
Вишню позбавляємо від кісточок.
тістечка
Охолоджене тісто (майбутній, його потрібно прибрати в холодильник хоча б на годинку) розгортаємо в пласт, який розрізаємо вздовж на пласкі. На кожну укладаємо вишні.
тістечка
Після того, як трубочки охолонуть, укладаємо їх на плоске блюдо шарами - в першому 5 трубочок, у другому 4 і так далі. Самий верхній шар - всього 1 трубочка. Кожен шар рясно змащуємо сметанним кремом.
тістечка
Торт готовий! :)

Схожі рецепти