Рецепт Торт «підвал» фото

Торт «підвал»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Вершкове масло , Вишня
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Полудень , День народження , Новий рік
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви любите солодке, то саме вам цей рецепт сподобається. Сьогодні хочу розповісти, як приготувати торт"Хата" . Тортик сподобається всім членам сім'ї і відмінно скрасить навіть самий похмурий день

Опис приготування:

Цей тортик виглядає досить незвично і нагадує хату. Звідси і назва Тортик виходить смачним, ніжним і просоченою. Прекрасно підійде на ранок до чайку або до чашечки свіжозвареної кави. На про

  • Вершкове масло - 250 грам (для тіста )
  • Крем - 200 грам
  • Цукор - 220 грам
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
  • Вишня у власному соку - 550 мілілітрів (начинка і крем )
  • Крем - 950 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Грецькі горіхи - 1, 5 склянки
1
Приготування тортика"Хата" починаємо безпосередньо з випікання коржів. Для цього буде потрібно попередньо дістати вершкове масло з холодильника і дати йому досягти кімнатної температури.
2
Змішуємо в окремій ємності вершкове масло, сметану (200 г), цукор і розпушувач. Ретельно все перемішуємо до однорідності.
3
Борошно просіваємо, потім поступово вливаємо суміш з сметани в борошно і ретельно все перемішуємо. Testo частка на 15 шматочків, кожен з яких розгортає в тонкий пласт.
4
На тісто викладаємо консервовані вишні, потім скручуємо тісто в рулет, zashtipиvaya кінець.
Викладаємо трубочки на деко і випікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 10-13 хвилин.
Готовий крем. Для цього змішуємо сметану, цукор і невелика кількість подрібнених горіхів.
5
Готові рулети охолоджуємо і викладаємо у формі піраміди. Кожен шар змащуємо кремом і присипаємо горіхами. Повторюємо кроки до вершини, потім охолоджуємо в холодильнику протягом 1 годину. Смачного!

Схожі рецепти