Рецепт Торт «підвал» фото

Торт «підвал»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Ягоди, Молочні продукти, Вершкове масло, Вишня
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт, Полудень, День народження, Новий рік
Випічка, Солодке, Торти

Якщо ви любите солодке, то саме вам цей рецепт сподобається. Сьогодні хочу розповісти, як приготувати торт "хата" . Тортик сподобається всім членам сім'ї і відмінно скрасить навіть самий похмурий день

Цей тортик виглядає досить незвично і нагадує хату. Звідси і назва Тортик виходить смачним, ніжним і просоченою. Прекрасно підійде на ранок до чайку або до чашечки свіжозвареної кави. На про

  • Вершкове масло - 250 грам (для тіста )
  • Крем - 200 грам
  • Цукор - 220 грам
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
  • Вишня у власному соку - 550 мілілітрів (начинка і крем )
  • Крем - 950 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Грецькі горіхи - 1, 5 склянки
1
Приготування тортика "хата" починаємо безпосередньо з випікання коржів. Для цього буде потрібно попередньо дістати вершкове масло з холодильника і дати йому досягти кімнатної температури.
2
Змішуємо в окремій ємності вершкове масло, сметану (200 г), цукор і розпушувач. Ретельно все перемішуємо до однорідності.
3
Борошно просіваємо, потім поступово вливаємо суміш з сметани в борошно і ретельно все перемішуємо. Testo частка на 15 шматочків, кожен з яких розгортає в тонкий пласт.
4
На тісто викладаємо консервовані вишні, потім скручуємо тісто в рулет, zashtipиvaya кінець.
Викладаємо трубочки на деко і випікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 10-13 хвилин.
Готовий крем. Для цього змішуємо сметану, цукор і невелика кількість подрібнених горіхів.
5
Готові рулети охолоджуємо і викладаємо у формі піраміди. Кожен шар змащуємо кремом і присипаємо горіхами. Повторюємо кроки до вершини, потім охолоджуємо в холодильнику протягом 1 годину. Смачного!

Схожі рецепти