Млинцевий торт з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Торти бувають різні, в тому числі і для млинців Чув, що подібні торти готують молдовани, якщо це так - у них чудовий смак, адже торт і правда дуже хороший. Солодкий крем, млинці та кисленька вишня!
Тепер ви знаєте, як приготувати млинцевий торт з вишнею. Десерт складається з трьох основних компонентів: млинчиків, сметанним кремом і вишневої начинки. Після приготування торт слід поставити в холодильник для просочення і застигання. Вистачає і кілька годин, але краще помістити його туди на всю ніч. Хай щастить!
- Молоко - 600 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки(+ 1/2 склянки цукру для начинки)
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Борошно - 10 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 1 частина
- Крем - 400 мілілітрів
- Цукрова пудра - 2/3 склянки
- Вишня свіжа - 500 грам
- Крохмаль - 1 Склянка
Збиваємо яйця з молоком, додаємо сіль, цукор і просіяне борошно. Збиваємо все міксером.
На рослинному маслі смажимо 10-12 штук млинців. Ми залишаємо їх остигати.
Вишню промиваємо, видаляємо кісточки і засипаємо 1/2 склянки цукру. Варимо на повільному вогні 7 хвилин, після закипання. Знімаємо з вогню, вводимо крохмаль і ретельно перемішуємо.
Для крему потрібно збити сметану з цукровою пудрою, до густої однорідної консистенції.
Формуємо торт. Викладаємо на широке блюдо по 2 блін, змащуючи їх кремом.
А потім вишневою начинкою.
Верхівку торта прикрашаємо кремом і тертим шоколадом. Прибираємо в холодильник для застигання на кілька годин. Смачного!