Рецепт Млинцевий торт з вишнею фото

Млинцевий торт з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Вишня
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти , Млинцевий торт
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Торти бувають різні, в тому числі і для млинців Чув, що подібні торти готують молдовани, якщо це так - у них чудовий смак, адже торт і правда дуже хороший. Солодкий крем, млинці та кисленька вишня!

Опис приготування:

Тепер ви знаєте, як приготувати млинцевий торт з вишнею. Десерт складається з трьох основних компонентів: млинчиків, сметанним кремом і вишневої начинки. Після приготування торт слід поставити в холодильник для просочення і застигання. Вистачає і кілька годин, але краще помістити його туди на всю ніч. Хай щастить!

  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки(+ 1/2 склянки цукру для начинки)
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Борошно - 10 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 1 частина
  • Крем - 400 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 2/3 склянки
  • Вишня свіжа - 500 грам
  • Крохмаль - 1 Склянка
млинцевий торт з вишнею - фото крок 1
Збиваємо яйця з молоком, додаємо сіль, цукор і просіяне борошно. Збиваємо все міксером.
млинцевий торт з вишнею - фото крок 2
На рослинному маслі смажимо 10-12 штук млинців. Ми залишаємо їх остигати.
млинцевий торт з вишнею - фото крок 3
Вишню промиваємо, видаляємо кісточки і засипаємо 1/2 склянки цукру. Варимо на повільному вогні 7 хвилин, після закипання. Знімаємо з вогню, вводимо крохмаль і ретельно перемішуємо.
млинцевий торт з вишнею - фото крок 4
Для крему потрібно збити сметану з цукровою пудрою, до густої однорідної консистенції.
млинцевий торт з вишнею - фото крок 5
Формуємо торт. Викладаємо на широке блюдо по 2 блін, змащуючи їх кремом.
млинцевий торт з вишнею - фото крок 6
А потім вишневою начинкою.
млинцевий торт з вишнею - фото крок 7
Верхівку торта прикрашаємо кремом і тертим шоколадом. Прибираємо в холодильник для застигання на кілька годин. Смачного!

Схожі рецепти