Торт оригінальний
(покроковий рецепт з фото)
Хочете почастувати своїх рідних смачним, незвичайним і оригінальним тортом? Тоді цей простий рецепт тортика саме для вас. Мінімум зусиль і часу, а гості будуть приємно здивовані, коли розріжуть торт!
Жодне свято не обходиться без торта. І нам завжди хочеться приготувати якийсь незвичайний і дуже смачний торт. Я розповім вам, як приготувати торт оригінальний. Готувати його дуже просто і, що головне, швидко. Цей незвичайний і оригінальний торт точно приверне до себе увагу, а ваші гості будуть приємно здивовані!
- Кавун - 1 штука
- Вершки - 100 мілілітрів
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Мигдаль - 1/2 склянки
- Свіжі ягоди - 300 грам
Обрізаємо всю шкірку з кавуна.
Потім формуємо торт: красиво обрізаємо краю, щоб кавун був схожий на торт.
Збиваємо вершки міксером, починаючи з маленької швидкості. Потім додаємо цукрову пудру і збиваємо до потрібної консистенції.
Заготівлю з кавуна потрібно добре промокнути паперовим рушником. Потім обмазати з усіх боків збитими вершками.
Далі обсипаємо боки торта мигдальними пелюстками або можна зробити крихту з мигдалю.
Прикрашаємо кавуновий торт свіжими ягодами. У мене це чорниця і малина, а ви можете додати свої улюблені ягоди.