Рецепт Торт оригінальний фото

Торт оригінальний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Кавун
Низькокалорійні
Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , Десерт , День народження
Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Хочете почастувати своїх рідних смачним, незвичайним і оригінальним тортом? Тоді цей простий рецепт тортика саме для вас. Мінімум зусиль і часу, а гості будуть приємно здивовані, коли розріжуть торт!

Опис приготування:

Жодне свято не обходиться без торта. І нам завжди хочеться приготувати якийсь незвичайний і дуже смачний торт. Я розповім вам, як приготувати торт оригінальний. Готувати його дуже просто і, що головне, швидко. Цей незвичайний і оригінальний торт точно приверне до себе увагу, а ваші гості будуть приємно здивовані!

  • Кавун - 1 штука
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
  • Мигдаль - 1/2 склянки
  • Свіжі ягоди - 300 грам
торт оригінальний - фото крок 1
Обрізаємо всю шкірку з кавуна.
торт оригінальний - фото крок 2
Потім формуємо торт: красиво обрізаємо краю, щоб кавун був схожий на торт.
торт оригінальний - фото крок 3
Збиваємо вершки міксером, починаючи з маленької швидкості. Потім додаємо цукрову пудру і збиваємо до потрібної консистенції.
торт оригінальний - фото крок 4
Заготівлю з кавуна потрібно добре промокнути паперовим рушником. Потім обмазати з усіх боків збитими вершками.
торт оригінальний - фото крок 5
Далі обсипаємо боки торта мигдальними пелюстками або можна зробити крихту з мигдалю.
торт оригінальний - фото крок 6
Прикрашаємо кавуновий торт свіжими ягодами. У мене це чорниця і малина, а ви можете додати свої улюблені ягоди.

Схожі рецепти