Рецепт Оригінальний торт фото

Оригінальний торт
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Якщо ви їли червоний торт, тоді цей рецепт не приверне вашу увагу. Думаю, що таких одиниці, тому докладно розповім, як приготувати оригінальний торт, який здивує вас і ваших гостей.

Опис приготування:

Зовні торт не виглядає оригінально, але розрізавши його, ви здивуєтеся, коржі зовсім червоні. Такий колір виходить завдяки харчового барвника. Якщо хочете різноманітності, тоді і зовсім можна спекти різнокольорові коржі або додати барвник в крем. Перед подачею його наполягають деякий час в холодильнику.

  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Кефір (бавовна) - 1 Склянка
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Кондитерський жир - 0, 5 склянки (можна замінити маргарином або маслом)
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Ваніль - За смаком(1 чайна ложка для тіста, 1 столова ложка для крему)
  • Барвник - 28 мілілітрів
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки(1 чайна ложка для тіста, 0, 5 чайної ложки для крему)
  • Цукрова пудра - 3, 5-4 склянки
  • Вершкове масло - 0, 5 склянки
  • Молоко - 5 Ст. Ложок
оригінальний торт - фото крок 1
1. Насамперед викладіть борошно в сито і просійте її, відкладіть миску з борошном в сторону.
оригінальний торт - фото крок 2
2. В іншу миску всипте цукровий пісок, додайте до нього кондитерський жир (можна замінити маргарином або маслом).
оригінальний торт - фото крок 3
3. Збийте вміст миски електричним міксером.
оригінальний торт - фото крок 4
4. Розбийте одне яйце в миску і введіть його до цукру і жиру, перемішайте все міксером.
оригінальний торт - фото крок 5
5. Далі введіть ще одне яйце і знову перемішайте.
оригінальний торт - фото крок 6
6. Очистіть краю миски від тесту, потім введіть чайну ложку ванілі, збивайте все міксером 30 секунд.
оригінальний торт - фото крок 7
7. В окрему миску всипте какао-порошок і додайте до нього рідкий харчовий барвник, перемішайте гарненько.
оригінальний торт - фото крок 8
8. Отриману суміш какао введіть в миску до кондитерського жиру і яєць, перемішайте.
оригінальний торт - фото крок 9
9. Раніше приготовлену борошняну суміш знову перекладіть в сито, додайте сіль і соду, просійте вдруге, так тісто буде пишніше.
оригінальний торт - фото крок 10
10. Введіть в кольорову суміш половину борошняної, перемішайте міксером.
оригінальний торт - фото крок 11
11. Влийте половину склянки кефіру або сколотин, знову перемішайте міксером.
оригінальний торт - фото крок 12
12. Введіть решту борошна і знову перемішайте.
оригінальний торт - фото крок 13
13. Влийте 0, 5 склянки залишилася сколотин або кефіру, а також додайте оцет і перемішайте.
оригінальний торт - фото крок 14
14. Форму для випічки змастіть маслом і посипте борошном, потім видаліть залишки борошна. Влийте в форму 1/3 тесту.
оригінальний торт - фото крок 15
15. Рівномірно розподіліть тісто по всій формі (кожен корж запікайте окремо).
оригінальний торт - фото крок 16
16. Надішліть тісто в розігрітий до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин, готовність перевірте шпажкою.
оригінальний торт - фото крок 17
17. Готовий бісквіт остудіть у формі протягом 10 хвилин, потім перекладіть на решітку і залиште до повного охолодження. Таким же чином спечіть залишилися 2 коржа.
оригінальний торт - фото крок 18
18. Для крему просійте цукрову пудру в миску і відкладіть в сторону.
оригінальний торт - фото крок 19
19. В іншу миску викладіть шматочки м'якого вершкового масла, до нього додайте сіль і ваніль.
оригінальний торт - фото крок 20
20. На низькій швидкості перемішайте вміст миски.
оригінальний торт - фото крок 21
21. Всипте половину цукрової пудри і знову перемішайте.
оригінальний торт - фото крок 22
22. У вас вийде суха крихта, розбавте її молоком, перемішайте.
оригінальний торт - фото крок 23
23. Введіть другу частину цукрової пудри, збийте міксером.
оригінальний торт - фото крок 24
24. У кожного коржа зріжте нерівну частину верхівки, обрізки знадобляться для прикраси.
оригінальний торт - фото крок 25
25. Викладіть один корж і змастіть його кремом, потім другий корж і знову змастіть кремом, викладіть третій.
оригінальний торт - фото крок 26
26. Змастіть залишилися кремом боку і верхівку торта.
оригінальний торт - фото крок 27
27. Подрібніть обрізки від коржів і прикрасьте торт. Наполягайте його кілька годин перед подачею, а потім насолоджуйтеся.

Схожі рецепти