Рецепт Оригінальний торт фото

Оригінальний торт
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти, Бісквітний торт

Якщо ви їли червоний торт, тоді цей рецепт не приверне вашу увагу. Думаю, що таких одиниці, тому докладно розповім, як приготувати оригінальний торт, який здивує вас і ваших гостей.

Зовні торт не виглядає оригінально, але розрізавши його, ви здивуєтеся, коржі зовсім червоні. Такий колір виходить завдяки харчового барвника. Якщо хочете різноманітності, тоді і зовсім можна спекти різнокольорові коржі або додати барвник в крем. Перед подачею його наполягають деякий час в холодильнику.

  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Кефір (бавовна) - 1 Склянка
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Кондитерський жир - 0, 5 склянки (можна замінити маргарином або маслом)
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Ваніль - За смаком(1 чайна ложка для тіста, 1 столова ложка для крему)
  • Барвник - 28 мілілітрів
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки(1 чайна ложка для тіста, 0, 5 чайної ложки для крему)
  • Цукрова пудра - 3, 5-4 склянки
  • Вершкове масло - 0, 5 склянки
  • Молоко - 5 Ст. Ложок
оригінальний торт - фото крок 1
1. Насамперед викладіть борошно в сито і просійте її, відкладіть миску з борошном в сторону.
оригінальний торт - фото крок 2
2. В іншу миску всипте цукровий пісок, додайте до нього кондитерський жир (можна замінити маргарином або маслом).
оригінальний торт - фото крок 3
3. Збийте вміст миски електричним міксером.
оригінальний торт - фото крок 4
4. Розбийте одне яйце в миску і введіть його до цукру і жиру, перемішайте все міксером.
оригінальний торт - фото крок 5
5. Далі введіть ще одне яйце і знову перемішайте.
оригінальний торт - фото крок 6
6. Очистіть краю миски від тесту, потім введіть чайну ложку ванілі, збивайте все міксером 30 секунд.
оригінальний торт - фото крок 7
7. В окрему миску всипте какао-порошок і додайте до нього рідкий харчовий барвник, перемішайте гарненько.
оригінальний торт - фото крок 8
8. Отриману суміш какао введіть в миску до кондитерського жиру і яєць, перемішайте.
оригінальний торт - фото крок 9
9. Раніше приготовлену борошняну суміш знову перекладіть в сито, додайте сіль і соду, просійте вдруге, так тісто буде пишніше.
оригінальний торт - фото крок 10
10. Введіть в кольорову суміш половину борошняної, перемішайте міксером.
оригінальний торт - фото крок 11
11. Влийте половину склянки кефіру або сколотин, знову перемішайте міксером.
оригінальний торт - фото крок 12
12. Введіть решту борошна і знову перемішайте.
оригінальний торт - фото крок 13
13. Влийте 0, 5 склянки залишилася сколотин або кефіру, а також додайте оцет і перемішайте.
оригінальний торт - фото крок 14
14. Форму для випічки змастіть маслом і посипте борошном, потім видаліть залишки борошна. Влийте в форму 1/3 тесту.
оригінальний торт - фото крок 15
15. Рівномірно розподіліть тісто по всій формі (кожен корж запікайте окремо).
оригінальний торт - фото крок 16
16. Надішліть тісто в розігрітий до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин, готовність перевірте шпажкою.
оригінальний торт - фото крок 17
17. Готовий бісквіт остудіть у формі протягом 10 хвилин, потім перекладіть на решітку і залиште до повного охолодження. Таким же чином спечіть залишилися 2 коржа.
оригінальний торт - фото крок 18
18. Для крему просійте цукрову пудру в миску і відкладіть в сторону.
оригінальний торт - фото крок 19
19. В іншу миску викладіть шматочки м'якого вершкового масла, до нього додайте сіль і ваніль.
оригінальний торт - фото крок 20
20. На низькій швидкості перемішайте вміст миски.
оригінальний торт - фото крок 21
21. Всипте половину цукрової пудри і знову перемішайте.
оригінальний торт - фото крок 22
22. У вас вийде суха крихта, розбавте її молоком, перемішайте.
оригінальний торт - фото крок 23
23. Введіть другу частину цукрової пудри, збийте міксером.
оригінальний торт - фото крок 24
24. У кожного коржа зріжте нерівну частину верхівки, обрізки знадобляться для прикраси.
оригінальний торт - фото крок 25
25. Викладіть один корж і змастіть його кремом, потім другий корж і знову змастіть кремом, викладіть третій.
оригінальний торт - фото крок 26
26. Змастіть залишилися кремом боку і верхівку торта.
оригінальний торт - фото крок 27
27. Подрібніть обрізки від коржів і прикрасьте торт. Наполягайте його кілька годин перед подачею, а потім насолоджуйтеся.

Схожі рецепти