Рецепт Торт «Nord» фото

Торт «Nord»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто , Бісквітне тісто
Низькокалорійні
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Всім ласунам, які люблять побалувати себе домашніми смакотою, рекомендую приготувати торт"Норд" . Вдале поєднання пісочного і бісквітних коржів з двома видами крему. Неможливо смачно!

Опис приготування:

Якщо ви хочете спекти круглий тортик, тоді вам буде потрібно один пишний бісквіт, який потрібно розрізати на 2 коржа и 3 пісочних коржа. Варіант з листом швидше і зручніше. Кількість шоколаду можна варіювати, в залежності від того, наскільки інтенсивний крем ви хочете отримати.

  • Яйце - 2 штуки (пісочний корж)
  • Цукор - 1 Склянка (пісочний корж)
  • Ванільний цукор - 10 грам (пісочний корж)
  • Сода - 1 Чайна ложка (пісочний корж)
  • Вершкове масло - 250 грам (пісочний корж)
  • Борошно - 2-2.5 склянки (пісочний корж)
  • Яйце - 3 штуки (бісквітний корж)
  • Цукор - 90 грам (бісквітний корж)
  • Борошно - 90 грам (бісквітний корж)
  • Молоко - 500 мілілітрів (крем)
  • Яйце - 3 штуки (крем)
  • Крохмаль - 45 грам (крем)
  • Шоколад - 80-100 грам (крем)
торт
Підготуйте інгредієнти.
торт
Приготуйте пісочне тісто. Яйця з'єднайте з цукром і збийте.
торт
Додайте соду і ванільний цукор.
торт
На тертці натріть охолоджене вершкове масло.
торт
Невеликими порціями додавайте борошно.
торт
Тісто має вийти м'яким, тому борошно додавайте поступово, ретельно вимішуючи.
торт
Викладіть тісто на деко, розподіліть його руками. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
торт
Коли корж підрум'яниться, він готовий. Дістаньте його з духовки і дайте як слід охолонути.
торт
Паралельно з випічкою пісочного коржа можна зайнятися бісквітним тестом. У глибоку миску вбийте яйця і додайте цукор. Збивайте до пишність 3-4 хвилини.
торт
То в 3-4 прийому всипте борошно, продовжуючи збивати.
торт
Biskvitnoe тісто готове.
торт
Вилийте його в форму поменше дека і відправте в духовку.
торт
Запікайте корж до готовності близько 15 хвилин.
торт
Тепер можна зайнятися кремом. Яйця з цукром збийте вінчиком або виделкою, всипте крохмаль і ще раз збийте.
торт
Влийте гаряче молоко і поставте на вогонь. Варіть на повільному вогні, постійно помішуючи, поки крем не почне густіти.
торт
Зніміть крем з вогню, половину відкладіть, а в другу частину додайте шоколад. Ретельно перемішайте, щоб шоколад добре розтопився. Усе, обидва крему можна залишити до повного охолодження.
торт
Прийшов час збирати тортик. Насамперед розріжте бісквіт навпіл - це буде розмір нашого тортика. За розміром одного бісквітного коржа виріжте з пісочного тіста два коржа. Вийшло у нас по два піщаних і бісквітних коржа і обрізки. На тарілку викладіть пісочний корж і половину заварного крему.
торт
Наступним буде бісквітний корж, змащений шоколадний кремом.
торт
Знову бісквіт і друга половина заварного крему.
торт
Четвертим буде пісочний корж і шоколадний крем.
торт
Залишками шоколадного крему промажьте боки тортика.
торт
Обрізки подрібніть в крихту. Якщо ви печете круглі коржі по одному, третій корж піде на крихту.
торт
Крихтою присипте верх і боки торта і залиште просочуватися. Перед подачею тортик повинен настоятися не менше 5 годин.
торт
Торт"Норд" готовий. Дивно смачний, ніжний і неймовірно апетитний. Обов'язково спробуйте!

Схожі рецепти