Торт «наречена»
(покроковий рецепт з фото)
Торт завжди радує і піднімає настрій. Будь-яке свято не свято, якщо не буде святкового торта. Пропонуємо рецепт, як приготувати торт "наречена", дуже ніжний і смачний десерт.
Торт виходить смачним, ніжним і дуже красивим. Тісто готується на водяній бані, завдяки чому коржі виходять легкими і повітряними. В якості крему можна використовувати будь-який за смаком, але головне, щоб він не обтяжують десерт. Окрасою для торта може бути мастика або крем, видавлений фігурно кондитерським шприцом. Або ж просто можна розтопити шоколад або зробити глазур.
1. У миску вбиваємо яйця, додаємо розм'якшене масло, мідь, соду, цукор. Ставимо все на водяну баню і безперервно помішувати вінчиком близько 10 хвилин. Потім знімаємо з водяної бані і поступово вводимо всю муку.
2. Вимішуємо тісто і поділяємо його на 12 частин, відправляємо їх в холодильник на 60 хвилин.
3. Через покладений час дістаємо тісто і кожен шматочок розгортає в коло, потім вирізаємо по круглій формі, щоб вийшли рівні і красиві краю. Випікаємо кожен корж в духовці при 180 градусах до повної готовності (по 20 хвилин). Решта обрізки також випікаємо, вони стануть в нагоді для крихти.
4. Для крему: сметану змішуємо з цукром і ретельно збиваємо міксером. Масою перемащуємо все коржі.
5. Йогурт змішуємо з желатином і залишаємо для набухання. Отриманою масою змащуємо верх торта і боки. Спечені обрізки подрібнюємо в крихту, якої змащуємо боку торта.
6. Для мастики: маршмеллоу розтоплюємо в мікрохвиль печі, потім змішуємо з 100 грамами цукрової пудри і декількома краплями лимонного соку, вимішуємо мастику з рештою цукровою пудрою. З отриманої мастики ліпимо прикраси і декоруємо готовий торт, потім відправляємо його в холодильник на кілька годин.
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 2 склянки(По стакану в тесто и в крем)
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Олія - 50 грам
- Сода - 2 чайних ложки
- Крем - 1 літр
- Йогурт - 300 мілілітрів
- Желатин - 20 грам
- Maršmellou - 150 грам
- Цукрова пудра - 200 грам
- Лимонний сік - За смаком
1. У миску вбиваємо яйця, додаємо розм'якшене масло, мідь, соду, цукор. Ставимо все на водяну баню і безперервно помішувати вінчиком близько 10 хвилин. Потім знімаємо з водяної бані і поступово вводимо всю муку.
2. Вимішуємо тісто і поділяємо його на 12 частин, відправляємо їх в холодильник на 60 хвилин.
3. Через покладений час дістаємо тісто і кожен шматочок розгортає в коло, потім вирізаємо по круглій формі, щоб вийшли рівні і красиві краю. Випікаємо кожен корж в духовці при 180 градусах до повної готовності (по 20 хвилин). Решта обрізки також випікаємо, вони стануть в нагоді для крихти.
4. Для крему: сметану змішуємо з цукром і ретельно збиваємо міксером. Масою перемащуємо все коржі.
5. Йогурт змішуємо з желатином і залишаємо для набухання. Отриманою масою змащуємо верх торта і боки. Спечені обрізки подрібнюємо в крихту, якої змащуємо боку торта.
6. Для мастики: маршмеллоу розтоплюємо в мікрохвиль печі, потім змішуємо з 100 грамами цукрової пудри і декількома краплями лимонного соку, вимішуємо мастику з рештою цукровою пудрою. З отриманої мастики ліпимо прикраси і декоруємо готовий торт, потім відправляємо його в холодильник на кілька годин.