Салат «наречена» з пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте своїх рідних легким весняним салатом. Дізнайтеся, як приготувати салат "наречена" з пекінською капустою. Хрусткі овочі, апетитне куряче філе і ситний картопля - відмінне поєднання.
Цей салат дуже зручно готувати на свята, адже для нього необхідні інгредієнти, які точно можна знайти на кухні: залишився відварну картоплю, трохи плавленого сиру, відварені яйця і злегка обсмажене або відварене куряче філе. Щоб салат вийшов ароматним і смачним, додайте до картоплі і курячого філе спеції і приправи, майонез приготуйте будинку: так ви зможете відрегулювати кількість гірчиці і солі в соусі.
- Куряче філе - 300-400 грам
- Майонез - 250 грам
- Яйце - 3 штуки (варене)
- Плавлений сирок - 2 штуки
- Пекінська капуста - 4 штуки (лист)
- Картопля - 2 штуки (варений або запечений у фользі)
1. Куряче філе наріжте невеликими шматочками і обсмажте на олії до легкого золотистого кольору (приблизно 8 хвилин). Додати сіль, поперчіть і залиште для охолодження.
2. Відварену або запечений заздалегідь картопля остудіть і натріть на крупній тертці. Викладіть картоплю на блюдо. Це перший шар. Відокремте білки відварених яєць від жовтків.
3. Жовтки розімніть виделкою і викладіть на картопляний шар. Додати сіль за смаком, намалюйте сіточку з майонезу. Викладіть куряче філе. Пекінську капусту наріжте невеликими пластинками, зрізавши грубу білу серединку.
4. Викладіть на філе, намалюйте сіточку з майонезу. Натріть плавлений сир на крупній тертці (його зручно попередньо заморозити на 20 хвилин), викладіть зверху.
5. Також викладіть натерті на крупній тертці білки. Намалюйте сітку з майонезу. Надішліть салат в холодильник на 3-4 годину. Смачного!