Рецепт Салат «наречена» з пекінською капустою фото

Салат «наречена» з пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Порадуйте своїх рідних легким весняним салатом. Дізнайтеся, як приготувати салат"Наречена" з пекінською капустою. Хрусткі овочі, апетитне куряче філе і ситний картопля - відмінне поєднання.

Опис приготування:

Цей салат дуже зручно готувати на свята, адже для нього необхідні інгредієнти, які точно можна знайти на кухні: залишився відварну картоплю, трохи плавленого сиру, відварені яйця і злегка обсмажене або відварене куряче філе. Щоб салат вийшов ароматним і смачним, додайте до картоплі і курячого філе спеції і приправи, майонез приготуйте будинку: так ви зможете відрегулювати кількість гірчиці і солі в соусі.

  • Куряче філе - 300-400 грам
  • Майонез - 250 грам
  • Яйце - 3 штуки (варене)
  • Плавлений сирок - 2 штуки
  • Пекінська капуста - 4 штуки (лист)
  • Картопля - 2 штуки (варений або запечений у фользі)
салат
1. Куряче філе наріжте невеликими шматочками і обсмажте на олії до легкого золотистого кольору (приблизно 8 хвилин). Додати сіль, поперчіть і залиште для охолодження.
салат
2. Відварену або запечений заздалегідь картопля остудіть і натріть на крупній тертці. Викладіть картоплю на блюдо. Це перший шар. Відокремте білки відварених яєць від жовтків.
салат
3. Жовтки розімніть виделкою і викладіть на картопляний шар. Додати сіль за смаком, намалюйте сіточку з майонезу. Викладіть куряче філе. Пекінську капусту наріжте невеликими пластинками, зрізавши грубу білу серединку.
салат
4. Викладіть на філе, намалюйте сіточку з майонезу. Натріть плавлений сир на крупній тертці (його зручно попередньо заморозити на 20 хвилин), викладіть зверху.
салат
5. Також викладіть натерті на крупній тертці білки. Намалюйте сітку з майонезу. Надішліть салат в холодильник на 3-4 годину. Смачного!

Схожі рецепти