Рецепт Торт «Наполеон мокрий» фото

Торт «Наполеон мокрий»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 14 г. 0 хв.

Люди діляться на два типи: вони, хто любить"Наполеон" і вони, хто не любить. Це я, звичайно, утрирую, але суть залишається такою. Наша сім'я відноситься до першої категорії, тому я спробувала його зробити вдома.

Опис приготування:

В інтернеті виявилося багато варіантів створення цієї випічки. Я зупинилася, напевно, на одному з найпростіших. Тепер розповім вам, як приготувати торт"Наполеон мокрий" на пательні. Виходить багато коржів, просочених вершковим кремом. Торт прямо тане в роті, залишаючи після себе солодкий післясмак.

  • Вершкове масло - 400 грам
  • Яєчний жовток - 10 штук
  • Молоко - 2250 мілілітрів
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Ванілін - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
торт
Зробіть крем. Жовтки збийте зі склянкою цукру.
торт
1750 мл молока доведіть до кипіння в сотейнику.
торт
У мисці змішайте стакан молока з двома ст. Ложками борошна і жовткова масою.
торт
Масу з третього кроку обережно влийте до киплячого молока. Заважайте суміш на повільному вогні пару хвилин, щоб вийшов заварний крем.
торт
Готовий крем залиште остигати, посипавши його зверху ваніліном.
торт
Для створення тесту трохи нагрійте молоко. Додайте в нього дрібку цукру і солі. Розмішайте.
торт
Всипте борошно з цукром, що залишився, замішайте тісто.
торт
Тісто розкачати в ковбаску і розділіть на 22 частини. Кожну скачайте в кульку.
торт
Розкачайте тонкі коржі формату А4. Проколіть їх виделкою, щоб не було бульбашок при готуванні.
торт
Випікайте коржі на сухій сковороді з двох сторін дуже швидко і до рум'яного кольору.
торт
Розм'якшене вершкове масло умішайте в остиглий крем лопаткою.
торт
Зберіть торт. Для цього накладайте один на одного коржі, густо промащуючи їх кремом.
торт
Залиште торт на 12 годин в холодильнику. А потім приступайте до чаювання!

Схожі рецепти