Рецепт «мокрий» торт фото

«мокрий» торт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
Тісто, Шоколад, Бісквітне тісто
Пісні страви
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти

Сьогодні розповім вам, як приготувати "мокрий" торт. Неймовірно ніжний, оксамитовий і делікатний шоколадний бісквіт, який тане в роті. Рецепт неймовірно простий і я рекомендую з ним ознайомитися.

Так, так, опечатки в рецепті ніякої немає, в складі присутній майонез. Не хвилюйтесь, його смак ви не почуєте. У тесті він грає роль яєць, яких в рецепті, як ви помітите немає. З мінімальною кількістю продуктів, які у вас точно знайдуться в холодильнику, можна зробити неймовірно смачну домашню випічку. Спробуйте приготувати такий торт у себе вдома!

  • Борошно - 500 грам
  • Какао-порошок - 1/2 склянки
  • Шоколад - 200 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Майонез - 1 Склянка
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Екстрат ванілі - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Вершки жирні - 1 Склянка (більше 30%)
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (розм'якшене)
В окремій ємності змішайте борошно, какао, харчову соду і розпушувач.
Знову введіть частину води і частина борошняної суміші, перемішайте. Повторюйте процес, поки розсипчаста суміш вся не буде введена в тісто.
Готовий бісквіт вийміть з форми і дайте йому охолонути.
Остиглий бісквіт змастіть ганашем. Можна подавати торт до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти