Рецепт Торт-морозиво фото

Торт-морозиво
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Ягоди , Шоколад
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 2
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Тришарове шоколадно-мигдально-ягідне морозиво домашнього приготування. Подаруйте собі це ніжне ласощі!

Опис приготування:

Збиті вершки розділити на 3 частини. В першу всипати 20 г цукрової пудри і Какао, потім перешкодити.

В іншу частину додати решту 10 г цукрової пудри і ягідний сироп, теж перемішати.

Натерти мигдаль і додати його разом з ваніліном в третю частину і перемішати.

Мороженицу наповнити першою частиною і заморозити приблизно на 1 час. На перший шар вилийте другу частину і заморозьте ще на 1 час. І нарешті вилийте на 2 шару третю частину і заморожувати 2-3 годину.

Одержаний торт-морозиво розділіть на порції і подавайте з фруктами.

  • Цукрова пудра - 30 грам
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Какао - 1 Чайна ложка
  • Ягідний сироп (суниця або малина) - 2 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Мигдаль - 2 штуки
Збиті вершки розділити на 3 частини. В першу всипати 20 г цукрової пудри і Какао, потім перешкодити.

В іншу частину додати решту 10 г цукрової пудри і ягідний сироп, теж перемішати.

Натерти мигдаль і додати його разом з ваніліном в третю частину і перемішати.

Мороженицу наповнити першою частиною і заморозити приблизно на 1 час. На перший шар вилийте другу частину і заморозьте ще на 1 час. І нарешті вилийте на 2 шару третю частину і заморожувати 2-3 годину.

Одержаний торт-морозиво розділіть на порції і подавайте з фруктами.

Схожі рецепти