Торт-морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Тришарове шоколадно-мигдально-ягідне морозиво домашнього приготування. Подаруйте собі це ніжне ласощі!
Збиті вершки розділити на 3 частини. В першу всипати 20 г цукрової пудри і Какао, потім перешкодити.
В іншу частину додати решту 10 г цукрової пудри і ягідний сироп, теж перемішати.
Натерти мигдаль і додати його разом з ваніліном в третю частину і перемішати.
Мороженицу наповнити першою частиною і заморозити приблизно на 1 час. На перший шар вилийте другу частину і заморозьте ще на 1 час. І нарешті вилийте на 2 шару третю частину і заморожувати 2-3 годину.
Одержаний торт-морозиво розділіть на порції і подавайте з фруктами.
- Цукрова пудра - 30 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
- Какао - 1 Чайна ложка
- Ягідний сироп (суниця або малина) - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Мигдаль - 2 штуки
Збиті вершки розділити на 3 частини. В першу всипати 20 г цукрової пудри і Какао, потім перешкодити.
В іншу частину додати решту 10 г цукрової пудри і ягідний сироп, теж перемішати.
Натерти мигдаль і додати його разом з ваніліном в третю частину і перемішати.
Мороженицу наповнити першою частиною і заморозити приблизно на 1 час. На перший шар вилийте другу частину і заморозьте ще на 1 час. І нарешті вилийте на 2 шару третю частину і заморожувати 2-3 годину.
Одержаний торт-морозиво розділіть на порції і подавайте з фруктами.
В іншу частину додати решту 10 г цукрової пудри і ягідний сироп, теж перемішати.
Натерти мигдаль і додати його разом з ваніліном в третю частину і перемішати.
Мороженицу наповнити першою частиною і заморозити приблизно на 1 час. На перший шар вилийте другу частину і заморозьте ще на 1 час. І нарешті вилийте на 2 шару третю частину і заморожувати 2-3 годину.
Одержаний торт-морозиво розділіть на порції і подавайте з фруктами.