Рецепт Торт «Ліда» фото

Торт «Ліда»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження , Новий рік , 8 березня , Різдво , День закоханих
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8-12
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Любителям солодкого варто спробувати цей іменний торт. Бісквіт просочений сметанно-горіховим кремом, це неймовірно смачно.

Опис приготування:

Дуже смачний, в міру солодкий і ніжний торт з сметанно-горіховим кремом просто тане в роті! Проста домашня випічка для сімейного чаювання -Швидко, просто і дуже смачно. Хочу з вами поділитися рецептом і розповісти, як приготувати торт"Ліда" .

  • Куряче яйце - 5 штук
  • Цукор - 2 склянки(1 стакан в тісто, 1 стакан в крем)
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Крем - 450 грам
  • Волоський горіх - 150 грам
торт
Підготуйте інгредієнти.
торт
Яйця збийте з цукром.
торт
Поступово маленькими порціями введіть просіяне борошно і розпушувач.
торт
Збийте тісто міксером.
торт
Форму для випічки застеліть пекарської папером.
торт
Бока форми злегка змастіть вершковим маслом. Вилийте тісто. Надішліть в розігріту духовку до 180 градусів на 25-30 хвилин.
торт
Готовий бісквіт дістаньте з форми.
торт
Приготуйте сметанний крем. Збийте сметану з цукром.
торт
Половину горіхів помістіть в блендер.
торт
Подрібніть горіхи в дрібну крихту.
торт
Додайте горіхи в сметанний крем. Перемішайте.
торт
Бісквіт розрізати на дві частини.
торт
Змастіть корж кремом.
торт
Другу половинку теж промажьте кремом.
торт
З’єднайте дві половинки бісквіта. Верх промажьте кремом, посипте горіхами.
торт
Дайте торту просочитися 6-8 годин.
Смачний горіховий торт"Ліда" готовий!

Схожі рецепти