Рецепт Торт «Київський» справжній фото

Торт «Київський» справжній
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Яйця, Горіхи
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти, Київський торт

Є рецепти, які зможуть повторити тільки вже навчені досвідом кулінари. За них берешся нерішуче, знаючи що можеш зробити все не так і тільки даремно витратите час і продукти.

Саме про такий блюді я хочу вам розповісти. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати торт "київський" справжній. Ця випічка - перевірка на вашу кондитерську підкованість. Але підсумок виходить дуже смачним, в цьому я вас запевняю. Звичайно, такий торт не станеш випікати на вечерю, а тільки по особливим приводів і свят.

  • Кешью - 200 грам (або фундук підсмажений)
  • Шоколад чорний - 400 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Вершки 30% - 200 грам
  • Білок яєчний - 6 штук
  • Жовток яєчний - 3 штуки
  • Цукор - 2 склянки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Картопляний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Ром - 1 Ст. Ложка
торт
Спочатку приготуємо коржі. Збийте міксером білки в густу піну.
торт
Введіть потроху в білки 1, 5 склянки цукру і продовжуйте збивати все до єдиної маси.
торт
У блендері подрібніть горіхи з крохмалем.
торт
Змішайте акуратно (зверху вниз) лопаткою горіхову суміш з білкової.
торт
Круглу форму для випічки застеліть пергаментом. Отриману суміш помістіть в кондитерський мішок і видавіть по колу в форму. Випікайте корж протягом двох годин в розігрітій до 100 градусах духовці. Потім остудіть.
торт
Тепер займіться кремом. Змішайте молоко з цукром, що залишився і доведіть суміш до кипіння, постійно помішуючи.
торт
Окремо збийте жовтки, введіть їх тонким струменем в молоко на вогні. Не забувайте весь час заважати.
торт
Суміш проваріть пару хвилин на повільному вогні. Потім відразу додайте 100 грамів чорного шоколаду і залиште на 5 хвилин. Перемішайте і остудіть.
торт
Вершкове масло кімнатної температури збийте міксером до білого.
торт
Додайте до масла заварний суміш і ром. Перемішуйте до отримання однорідної маси.
торт
Займіться глазур'ю. Вершки доведіть до кипіння. Додайте в них шоколад, вимкніть вогонь і залиште все на 5 хвилин. Потім перемішайте і остудіть.
торт
Зберіть торт. Безе-корж змастіть заварним кремом. І так далі за кількістю коржів. Краї акуратно зріжте.
торт
В кінці торт змастіть глазур'ю і прикрасьте на свій розсуд. Приємною дегустації!

Схожі рецепти