Рецепт Торт «кейс» з грошима фото

Торт «кейс» з грошима
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Торт "кейс з грошима" зробити зовсім непросто, але у мене є зовсім простий рецепт. Ділюся!


Опис приготування:

Перший раз торт "кейс з грошима" я побачила на рекламке, а кілька місяців по тому пробувала схожий торт у знайомих на святі. Причому, торт був зроблений не в кондитерському цеху, а руками доньки господарки. Виявилося, що її варіант цілком доступний для будь-якої досвідченої господині. Потрібно, звичайно, вміти працювати з мастикою. А цей досвід завжди стане в нагоді. Торти, прикрашені мастикою і марципаном, відмінно виглядають. Бісквіта краще брати подвійну порцію, щоб кейс вийшов побільше. І випікати бісквіт раджу напередодні, щоб добре охолов. Використовуйте для прикраси паперові ксерокопії великих купюр. Так веселіше. Успіхів і приємного апетиту!


  • Яйце - 6 штук
  • Борошно пшеничне - 85 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Крохмаль - 20 грам
  • Какао-порошок - 15 грам
  • Олія - 200 грам (крем)
  • Жовток - 2 штуки (крем)
  • Згущене молоко - 100 грам (крем)
  • Лікер, ванілін - За смаком (крем)
  • Мастика - 600-800 грам (різнобарвна)
  • Шоколадки-монетки - 5-10 штук
торт
Яйця збийте з цукром в пишну піну.
торт
Борошно змішайте з какао і крохмалем.
торт
З'єднайте борошно і збиті яйця.
торт
Тісто випікайте в прямокутній формі.
торт
Бісквіт випікайте при 200 градусах 30-40 хвилин. Готовність визначайте на суху сірник.
торт
Масло взбейте, додаючи згущене молоко і жовтки. Продовжуючи збивати крем додайте ванілін і лікер.
торт
Бісквіт прошарками кремом.
торт
Використовуйте готову мастику.
торт
Дайте недоречну форму торта Kejsa, закруглюватимете краю і прикрасьте мастикою і монетами.

Схожі рецепти