Торт «кейс» з грошима
(покроковий рецепт з фото)
Торт "кейс з грошима" зробити зовсім непросто, але у мене є зовсім простий рецепт. Ділюся!
Перший раз торт "кейс з грошима" я побачила на рекламке, а кілька місяців по тому пробувала схожий торт у знайомих на святі. Причому, торт був зроблений не в кондитерському цеху, а руками доньки господарки. Виявилося, що її варіант цілком доступний для будь-якої досвідченої господині. Потрібно, звичайно, вміти працювати з мастикою. А цей досвід завжди стане в нагоді. Торти, прикрашені мастикою і марципаном, відмінно виглядають. Бісквіта краще брати подвійну порцію, щоб кейс вийшов побільше. І випікати бісквіт раджу напередодні, щоб добре охолов. Використовуйте для прикраси паперові ксерокопії великих купюр. Так веселіше. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 6 штук
- Борошно пшеничне - 85 грам
- Цукор - 120 грам
- Крохмаль - 20 грам
- Какао-порошок - 15 грам
- Олія - 200 грам (крем)
- Жовток - 2 штуки (крем)
- Згущене молоко - 100 грам (крем)
- Лікер, ванілін - За смаком (крем)
- Мастика - 600-800 грам (різнобарвна)
- Шоколадки-монетки - 5-10 штук








