Рецепт Торт «H» фото

Торт «H»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 1
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо складним мастиковим тортам ви віддаєте перевагу швидкі і легкі в приготуванні, тоді простий рецепт торта"Конвалія" просто створений для вас. Спробуйте приготувати його і ви переконаєтеся в цьому самі.

Опис приготування:

Рецепт торта"Конвалія" з фото - це одна з можливий варіацій. Прикрасити тортик в квіткової тематики можна за допомогою мастики, наприклад. Скільки гілочок розмістити на шоколадній глазурі залежить від вашого вміння і фантазії. Варення можна замінити масляним або йогуртовим кремом за смаком.

  • Борошно - 250 грам
  • Цукор - 100-120 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка (гашене )
  • Сіль - 1 щіпка
  • Шоколад - 200 грам
  • Варення - 300 грам
  • Молоко - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 350 грам
торт
1. Рецепт приготування торта"Конвалія" буде проходити в кілька етапів. Перший з них - це крем. Молоко вилити в сотейник і додати 4 столові ложки цукру. Поставити на вогонь і довести до кипіння.
торт
2. В окремій ємності збити 2 яйця. Коли молоко закипіло, поступово ввести яєчну суміш, безперервно помішуючи, і довести до кипіння. Коли крем стане однорідним, зняти його з вогню, накрити кришкою і остудити (відправити в холодильник на 30-40 хвилин).
торт
3. Вершкове масло збити до м'якості. Додати остиглий крем і знову збивати, поки не вийде м'який і повітряний крем.
торт
4. Для приготування тіста необхідно збити 150 грам вершкового масла (розм'якшеного) і про 100 грам цукру. Додати просіяне борошно, соду і 1 жовток. Замісити м'яке тісто і відправити на деякий час в холодильник.
торт
5. Із зазначеної кількості тесту вийде 2 коржа. Тісто необхідно тонко розкачати, викласти на деко і випікати в розігрітій духовці до готовності.
торт
6. Готові і остиглі коржі з'єднати за допомогою варення. При бажанні тонкий шар варення можна нанести і на верхній корж.
торт
7. Шоколад розтопити на водяній бані і покрити глазур'ю торт. Відправити його в холодильник на годинку, щоб глазур добре застигла. Крем ще раз добре збити, додати трохи харчового барвника. Краще залишити невелику частину крему білої, щоб оформити самі квіточки.
торт
8. За допомогою кулінарного мішка з насадкою прикрасити торт"Конвалія" в домашніх умовах за смаком.

Схожі рецепти