Рецепт Торт «Футбольне поле» фото

Торт «Футбольне поле»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Чудовий солодкий подарунок, який порадує як дитину, так і дорослого футбольного фаната! Оригінальний торт для будь-якого святкового столу або корпоративного торжества.

Опис приготування:

Якщо хочете побалувати своїх близьких і зокрема дитини, приготуйте такий тортик. Що, повозитися з ним трохи потрібно: приготувати мастику, зліпити фігурки і так далі, але результат того вартий! За смаком торт виходить чудовий!

  • Цукор - 2 склянки
  • Борошно - 2 склянки
  • Яєчний білок - 8 штук
  • Яєчний жовток - 8 штук
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 400 грам
  • Молоко згущене - 2 Ст. Ложки
  • Горіхи волоські - 150 грам
  • Молоко згущене - 2 склянки
  • Марципан - 500 грам
  • Цукрова пудра - 400 грам
  • Білок яєчний - 3 штуки
торт
1. Збити білки, поступово додаючи ваніль і цукор
торт
2. Коли маса збільшитися і стане щільною, поступово збивати і додавати жовтки
торт
3. До отриманої маси в кінці додати просіяне борошно
торт
4. Потрібно ретельно змастити форму для випікання і покрити її пергаментним папером
торт
5. Тим часом, приготуйте з мастики спочатку кульки, потім одяг та зліпите футболіста. Після цього установіть їх на зубочистки. У Вас повинно в підсумку вийти одинадцять гравців в синій формі і стільки ж в червоній.
торт
6. Для виготовлення воріт потрібно виміряти форму (краще використовувати паперовий шаблон). Всі деталі робляться окремо, а після повного висихання - з'єднуються
торт
7. Тим часом дістаньте з духовки бісквітні коржі і дайте їм повністю охолонути. Після цього слід розрізати коржі, прошарувати їх згущеним молоком, посипати горішками і за бажанням можна просочити лікером. Далі має бути найвідповідальніша процедура - обтягування всіх поверхонь марцепаном. Торт"Футбольне поле" в домашніх умовах приготувати не складно. Не лякайтесь, що Вас доведеться мати справу з мастикою, це все робиться дуже легко.
торт
8. Посипте верх торта і краю білим шоколадом, після цього розведіть барвники. Постарайтеся зробити так, щоб вийшло два кольори: зелений яскравий і темно-зелений (для розмітки поля). Розбризкувати світлий колір краще зубною щіткою і тільки після цього за допомогою шаблонів-смужок нанесіть темний колір.
торт
9. Ось і торт готовий, залишилося тільки прикрасити його готовими фігурками з мастики і поставити на холод на кілька годин. В кінці за допомогою кондитерського шприца зробіть розмітку і встановіть ворота. Обтяжку краще зробити з пасти такого ж зеленого кольору.

Схожі рецепти