Рецепт Торт «поле Медове» фото

Торт «поле Медове»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир, Мед
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, День народження, День закоханих
Випічка, Торти

Рецептик апетитною домашньої випічки просто не може бути багато, згодні? Якщо ви ще не пробували такий тортик, то дуже раджу взяти на замітку. Прекрасна ідея, якою варто скористатися!

Поспішаю поділитися з вами класним способом, як приготувати торт "медове поліно" з ніжним сметанно-сирним кремом. Тісто виходить дуже м'яким, з ним приємно працювати. А що стосується крему, то тут ви можете експериментувати, додаючи цедру цитрусових, наприклад, або ароматні екстракти. Подавати до столу тортик можна прикрасивши свіжими ягодами, листочками м'яти або шоколадом.

  • Мед - 100 грам
  • Цукор - 100 грам(+ 1 стакан в крем)
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 3 склянки (приблизно)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Крем - 800 грам
  • Сир - 600 грам (сирна маса)
торт
1. Цей рецепт гарний тим, що тісто замішується досить просто, а після відразу можна починати випічку. Тому почати краще з того, що включити духовку на 180 градусів. У глибоку миску вбийте яйця і додайте цукор. Збийте до однорідності, злиття міді.
торт
2. Борошно просійте з розпушувачем і всипати в мисочку, замішуючи тісто. Коли воно готове, не липне до рук, розділи 3 однакові частини.
торт
3. Розкачайте тонко тісто на робочому столі. Наріжте тонкими смужками. Викладіть на деко, застелене пергаментом, і відправте в духовку.
торт
4. Випікаються заготовки досить швидко, хвилин 5. Після того, як дістали їх з духовки, гострим ножем обріжте їх так, щоб вони були всі однакового розміру.
торт
5. Для крему з'єднайте сир, сметану і цукор. Збийте все до однорідності, можна додати ваніль.
торт
6. Підготуйте прямокутну форму, в якій будете збирати "поліно" . Викладайте медові коржі і Перемащуємо їх кремом. Після залиште тортик настоятися мінімум на пару годин (краще навіть на ніч).
торт
7. Акуратно переверніть торт на тарілку для подачі і прикрасьте за смаком. Приємного чаювання!

Схожі рецепти