Торт «поле Медове»
(покроковий рецепт з фото)
Рецептик апетитною домашньої випічки просто не може бути багато, згодні? Якщо ви ще не пробували такий тортик, то дуже раджу взяти на замітку. Прекрасна ідея, якою варто скористатися!
Поспішаю поділитися з вами класним способом, як приготувати торт "медове поліно" з ніжним сметанно-сирним кремом. Тісто виходить дуже м'яким, з ним приємно працювати. А що стосується крему, то тут ви можете експериментувати, додаючи цедру цитрусових, наприклад, або ароматні екстракти. Подавати до столу тортик можна прикрасивши свіжими ягодами, листочками м'яти або шоколадом.
- Мед - 100 грам
- Цукор - 100 грам(+ 1 стакан в крем)
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 3 склянки (приблизно)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Крем - 800 грам
- Сир - 600 грам (сирна маса)
1. Цей рецепт гарний тим, що тісто замішується досить просто, а після відразу можна починати випічку. Тому почати краще з того, що включити духовку на 180 градусів. У глибоку миску вбийте яйця і додайте цукор. Збийте до однорідності, злиття міді.
2. Борошно просійте з розпушувачем і всипати в мисочку, замішуючи тісто. Коли воно готове, не липне до рук, розділи 3 однакові частини.
3. Розкачайте тонко тісто на робочому столі. Наріжте тонкими смужками. Викладіть на деко, застелене пергаментом, і відправте в духовку.
4. Випікаються заготовки досить швидко, хвилин 5. Після того, як дістали їх з духовки, гострим ножем обріжте їх так, щоб вони були всі однакового розміру.
5. Для крему з'єднайте сир, сметану і цукор. Збийте все до однорідності, можна додати ваніль.
6. Підготуйте прямокутну форму, в якій будете збирати "поліно" . Викладайте медові коржі і Перемащуємо їх кремом. Після залиште тортик настоятися мінімум на пару годин (краще навіть на ніч).
7. Акуратно переверніть торт на тарілку для подачі і прикрасьте за смаком. Приємного чаювання!