Салат «ромашкове поле»
(покроковий рецепт з фото)
2 яйця зварених круто, 1-2 огірочка свіжих, 2 морквини, 2 шт.Лука, 1 банку консерви горбуша, 0, 5 ст.Отваренного рису зелень, майонез. Готуємо- рис відварюємо до готовності в підсоленій воді .Промиваем.Морковь натираємо на крупній тертці і пассіруем.Лук ріжемо тоненько і 3 рази заливаємо холодною водою по 10-15 мін.Укладиваем слоямі..1. Рис + майонез, 2.Горбуша без рідини + майонез.3.Лук + майонез.4.Морковь + майонез.5.Огурец + майонез. (майонезу кладіть трохи)Верх прикрашаємо яйцем і зеленню. (по бажанню) Все .Пріятного апетиту! !!
2 яйця зварених круто, 1-2 огірочка свіжих, 2 морквини, 2 шт.Лука, 1 банку консерви горбуша, 0, 5 ст.Отваренного рису зелень, майонез. Готуємо- рис відварюємо до готовності в підсоленій воді .Промиваем.Морковь натираємо на крупній тертці і пассіруем.Лук ріжемо тоненько і 3 рази заливаємо холодною водою по 10-15 мін.Укладиваем слоямі..1. Рис + майонез, 2.Горбуша без рідини + майонез.3.Лук + майонез.4.Морковь + майонез.5.Огурец + майонез. (майонезу кладіть трохи)Верх прикрашаємо яйцем і зеленню. (по бажанню) Все .Пріятного апетиту! !!
2 яйця зварених круто, 1-2 огірочка свіжих, 2 морквини, 2 шт.Лука, 1 банку консерви горбуша, 0, 5 ст.Отваренного рису зелень, майонез. Готуємо- рис відварюємо до готовності в підсоленій воді .Промиваем.Морковь натираємо на крупній тертці і пассіруем.Лук ріжемо тоненько і 3 рази заливаємо холодною водою по 10-15 мін.Укладиваем слоямі..1. Рис + майонез, 2.Горбуша без рідини + майонез.3.Лук + майонез.4.Морковь + майонез.5.Огурец + майонез. (майонезу кладіть трохи)Верх прикрашаємо яйцем і зеленню. (по бажанню) Все .Пріятного апетиту! !!